Digital Marketing Manager
StepOne Tech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2020

Kansainvälisen kasvun myötä etsimme Digital Marketing Manageria kehittämään digitaalista markkinointiamme, verkkokauppaa sekä käyttäjäkokemusta.

Tässä tehtävässä vastaat markkinoinnistamme digitaalisissa kanavissa ja kehität asiakaskokemusta sekä verkkosivustojamme. Suunnittelet, jalostat ja toteutat keinoja edistää digitaalista presenssiämme sekä brändiemme tunnettuutta. Tärkeä osa työtä on kuunnella asiakkaitamme sekä ymmärtää heidän tarpeitaan, jotta voimme kehittää asiakaskokemusta ja tarjoamaamme markkinoiden tarpeiden mukaan. Olemme nopeasti kasvava ja kehittyvä yritys, jossa saat paljon vastuuta ja käden jälkesi tulee näkymään konkreettisesti. 

Tavoitteenasi on kasvattaa näkyvyyttämme sekä tehdä tuotteemme ostaminen ja käyttäminen mahdollisimman helpoksi. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea verkkosivustomme sekä digitaalisen markkinoinnin järjestelmällistä asiakasymmärrykseen perustuvaa kehittämistä. Haluamme, että verkkosivustomme ja käyttökokemuksemme palvelevat hyvin asiakastarpeita sekä brändimme ja markkinointi herättää tunteita. Valtaosa myynnistämme tulee kansainvälisiltä markkinoilta, Ranskan ollessa tällä hetkellä pääosassa. Nyt lähdemme valloittamaan valtavaa Yhdysvaltojen markkinaa. Siinä apunasi on amerikkalainen arvostettu markkinointitoimisto sekä autoalan suurin sometähti miljoonine seuraajineen.

Työsi alkaa tutustumalla uniikkeihin tuotteisiimme sekä markkinoihin, joilla toimimme. Arvostamme mielenkiintoa cleantechiin sekä kiertotalouteen, sillä toivomme myös sinun motivoituvan siitä, että jokainen myymämme tuote on pieni voitto taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Olemme kuitenkin myös autoalan yritys, joten kiinnostus autoihin tai liikenteeseen on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Joka tapauksessa tulet perehtymään syvällisesti kaksi- ja nelipyöräisten kulkuneuvojen maailmaan. 

Odotamme sinulta kattavaa kokemusta ja näkemystä markkinoinnista digitaalisissa kanavissa sekä brändinhallinnasta. Osaat luoda mukaansatempaavan brändin ja käyttäjäkokemuksen, joka innostaa sekä aktivoi asiakkaitamme. Tiimisi on aluksi pieni ja tehtävä edellyttää myös ruohonjuuritason töiden tekemistä, mutta tulevaisuudessa entistä enemmän myös kumppanien kanssa tehtävän yhteistyön koordinointia. Toivommekin, että pystyt analyyttiseen ja strategiseen ajatteluun, mutta et myöskään pelkää kääriä hihojasi ja tehdä asioita itse. Ammattitaidollasi tuet myynnin tavoitteitamme ja tuot arvokasta asiakastietoa myös johdolle ja tuotekehitykselle.

Tehtävässä tarvitset erinomaiset suomen- sekä englannin kielen taidot ja ranskan kielen taidosta on etua. Työpisteesi sijaitsee Pirkkalassa, mutta työhön saattaa kuulua myös matkustamista. Läheisimmät kollegasi ovat muun markkinointitiimin ohella yrityksen johtoryhmä. Tuemme sinua tehtävässä parhaamme mukaan, ja esimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja. 

Suomen ilmastovastuullisimpana pienyrityksenä pystymme tarjoamaan sinulle loistavan mahdollisuuden edetä urallasi tekemällä merkityksellistä työtä. Yrityksemme kehittyessä ja kansainvälistyessä myös sinulla on mahdollisuus kasvaa ammattilaisena ja saada arvokasta kokemusta.

Tehtävä tullaan täyttämään 1.6.2020 mennessä, joten haethan paikkaa pikimmiten urasivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa StepOne Techin HR Partner Kristian Paloheimo, p. 0405738900 tai kristian@steponetech.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot