(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Manager
Taaleri Varainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Taaleri on nuorekas ja nopealiikkeinen finanssiryhmä, joka on erikoistunut impakti-sijoittamiseen. Uskomme, että teot ratkaisevat: Olemassa olevien rahastojemme CO2-päästövähenemisarvio on 14 miljoonaa tonnia vuoteen 2030 mennessä, joka vastaa 1,24 miljoonan suomalaisen vuotuista CO2-jalanjälkeä. Etsimme innokasta ja kokenutta digitaalisen markkinoinnnin osaajaa kehittämään ja tarjoamaan kanssamme digitaalista sijoituspalvelua, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi.
 
Olet mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja kehittämässä digitaalista asiakashankintaamme. Roolissasi saat vapauden toimia ja  tehdä päätöksiä itsenäisesti, mutta samalla mahdollisuuden työskennellä tiiviisti yhdessä laajempien digi- ja markkinointitiimiemme kanssa. On tärkeää, että olet digitaalisen myynnin ja markkinoinnin huippuosaaja ja että sinulla on kokemusta analytiikan kehittämistä, konversio-optimoinnista, hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista, A/B testauksesta ja markkinoinnin automaatiosta. Olet ulospäin suuntautunut ja rohkea luonne, joka uskaltaa tehdä, kokeilla ja kyseenalaistaa. Osaat myös tarkastella tuloksia analyyttisesti ja jakaa ja kommunikoida niitä tiimille. 

 
Työtehtävävien sisältö:

-Digitaalisten markkinointikampanjoiden rakentaminen, seuranta ja optimointi
-Kasvumarkkinointi
-Markkinoinnin automaatio
-Konversioptimointi
-Hakukoneoptimointi
-Analytiikan kehittäminen
 
Toivomme sinulta kattavaa kokemusta digitaalisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta eri kanavissa (Google Ads, FB, Linkedin jne.). Sinulla on ymmärrystä myyntiputken systemaattisesta kehittämisestä ja kokemusta myös Google Analyticsin (ja muiden vastaavien alustojen) hallinnasta. Lisäksi sinulla on vahva kyky toteuttaa markkinointikokeiluja, analysoida tuloksia sekä jakaa ja kommunikoida johtopäätöksiä. Lisäksi vahva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän lisäksi huipputiimin, energisen ja nuorekkaan ympäristön, kilpailukykyisen palkan luontaisetuineen ja mainion sijainnin Kasarmitorin laidalla Helsingin keskustassa.
 
Kiinnostuitko? Kysy tehtävästä tarkemmin Jussi Kallasvuolta, +358 40 503 8667 tai jussi.kallasvuo@taaleri.com. Kuulemme mielellämme sinusta lisää! Hakemuksesi sekä CV:n palkkatoivomuksen kera voit lähettää oheisen linkin kautta. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.