(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Manager
Businesslike

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsimme asiakkaallemme

DIGITAL MARKETING MANAGERia

kansainväliseen konserniin kuuluvaan Suomen maayhtiön markkinointi- ja PR-tiimiin Vantaalle.

Digimarkkinoijana hoidat niin somen kuin webinkin, uutiskirjeet ja analytiikan – samalla kun pääset kehittämään ja toteuttamaan uutta digimarkkinoinnin ja CRM:n alueella. Sinulle markkinoinnin automatisointi, asiakasdata ja asiakashoitomallit tarkoittavat tehokkaampaa toimintaa, tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän kauppaa. Jos lisäksi omaat hyvän kynän, terävää sisältöajattelua ja aktiivisen sekä itsenäisen työskentelytyylin, haluamme joukkoomme juuri sinut!

Olet digitaalisten kanavien ammattilainen, joka hallitsee sekä monikanavaista päivittäistä tekemistä että strategisempaa markkinoinnin suunnittelua. Olet jo työskennellyt markkinoinnin automatisaation ja analytiikan kanssa ja tuotat luovasti mielenkiintoisia sisältöjä erilaisia kohderyhmiä puhuttelemaan. Tarinoiden avulla inhimillistät perinteistä teknisiin tietoihin ja kuviin perustunutta markkinointia niin sosiaalisen median kanaviin, uutiskirjeisiin kuin sisäiseen viestintäänkin.

Olet kuin kala vedessä erilaisten sidosryhmien edustajien kanssa kommunikoidessasi, puhut samaa kieltä yksittäisestä pienyritysasiakkaasta konsernin markkinointiosaston edustajiin asti. Kokemus mainonnan tuotannosta ja sisältömarkkinoinnista on eduksi tässä tehtävässä.

Saat menestyäksesi vakavaraisen kansainvälisen yrityksen tuen ja avoimen yrityskulttuurin. Eteenpäin katsovan ja rohkaisevan esimiehen luotsaamassa tiimissä on vallalla arvostava ja kannustava ilmapiiri. Vapauden vastapainona toimit järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti ja hoidat osuutesi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Pääset osallistumaan monipuolisesti markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin. Saat tarvittavaa koulutusta kehittyäksesi edelleen ja pysyäksesi ajan hermolla. Työnantajasi tukee monin eri tavoin viihtyvyyttäsi ja työhyvinvointiasi ja suhtautuu joustavasti työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Viihtyisälle toimistolle on hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla.

Työssäsi tarvitset vähintään sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa.

Soita ja kysy tehtävästä lisää. Olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta!

Lähetä hakemuksesi heti ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Hakuprosessi etenee aktiivisesti ja haastattelut aloitetaan heti hakemusten saavuttua. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken konsultti Eini Suominen (09) 682 90 804.