Digital Marketing Manager, Treston Oy. Vantaa, Turku tai Jyväskylä
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2021
Hei digimarkkinoija! Treston etsii tiiviiseen joukkueeseensa aktiivista digimarkkinoinnin ideoijaa ja toteuttajaa vastuulliseen rooliin kansainväliseen työtehtävään. Tässä tehtävässä menestyy erinomaisesti aloitteellinen ja kehittämishaluinen B2B-markkinoija, jolla on kiinnostusta Trestonin tuottamia maailman parhaita teollisuustyöympäristöjä kohtaan.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Trestonin tiivistä joukkuetta, joka tarjoaa apuaan jokaisen kuuden maan tytäryhtiönsä markkinointiin. Suomessa Treston toimii Vantaan toimistolta, sekä Jyväskylän ja Turun tehtailta käsin. Erittäin vahva konserni toimii vankkana ja turvallisena perustana Trestonin tulevaisuudelle.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat yhteistyökumppaneiden, kuten hakukonemarkkinointi- ja web-suunnittelutoimistojen, työn ohjaaminen, lopputulosten testaaminen ja jatkokehittäminen. Tuot aktiivisesti omia ideoitasi peliin ja haastat jo käytössä olevia toimintatapoja, luoden mieleenpainuvaa ja tavoittavaa digitaalista markkinointia.

Tarjoamme


* Työnantajan, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta: esimerkiksi koko henkilöstön palkitseminen yhdessä tehdystä tuloksesta, taatusti ergonominen työpiste sekä monipuoliset virkistysedut tukevat työskentelyäsi.
* Kattavan perehdytyksen, sekä huippuluokan työkalut ja mahdollisuuden niiden oppimiseen.
* Tiimin, jossa jokaisella on omat vastuualueensa, mutta samanaikaisesti teemme asioista yhdessä ja opimme toisiltamme.


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Treston tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Toimit osana konsernimarkkinointia tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, tärkeimpänä tavoitteenasi tukea myyntiä tuottamalla korkealaatuisia liidejä digitaalisista kanavistamme. Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista työtehtävistä:


* Monikielisen web-ympäristömme ja siihen liittyvien sovellusten päivityksistä ja kehityksestä kommunikointi web-yhteistyökumppanin kanssa.
* Online 3D työpisteen suunnittelutyökalun ajantasaisuuden varmistaminen ja tarvittavien päivitysten toteuttaminen, koordinointi ja testaus.
* Haet jatkuvasti digiympäristöstämme kasvun vauhdittajia, esimerkiksi A/B testaamalla työkalun muutoksia ja kartoittamalla jatkosuunnitelman tämän pohjalta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta tuloksellisesta B2B-digimarkkinoinnista: esimerkiksi termit avainsana-analyysi, SEO-optimointi ja Adwords ovat kuuluneet työpäiviisi jo vähintään 2-3 vuoden ajan.
* Tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi markkinoinnin, kauppatieteiden ja it-alan parista.
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.
* Kokemusta kansainvälisen yrityksen konsernitason markkinoinnin ideoinnista, suunnittelusta, toteuttamisesta ja lokalisoinnista.
* Kokemus seuraavista teknologioista ja työtehtävistä katsotaan isoksi eduksi, muttei ole välttämätöntä: Drupal, tag manager, search console.
* Valmius matkustaa 1-2kk välein Suomen sisällä ja harvemmin ulkomaille tytäryhtiöiden toimistoille ja tehtaille, sekä asiakkaiden luokse.


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen työsopimus
* Sijainti: Vantaa, Jyväskylä tai Turku, perehdytysjakson jälkeen erittäin joustava etätyömahdollisuus.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Treston puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
Treston Oy on Euroopan johtava ergonomisten teollisuustyöympäristöjen kalustaja. Autamme asiakkaitamme luomaan maailman parhaita teollisuustyöympäristöjä - turvallisia, tehokkaita ja tuottavia - monipuolisella tuote- ja ratkaisuvalikoimallamme sekä asiantuntemuksellamme ergonomiasta, lean-ympäristöistä ja esd-suojauksesta. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat modulaariset työpöydät, tuolit, valaisimet, vaunut, kaapit ja laatikostot, sekä säilytysjärjestelmät. Teollisuuteen sopivan valikoiman lisäksi Treston valmistaa Sovella-tuotemerkillä kestäviä säilytysratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Turussa. Tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ranskasta, Englannista, Ruotsista, USAsta ja Venäjältä. Lisäksi Trestonilla on jakelijaverkko yli 30 maassa. Liikevaihtomme 2021 on 47M ja työllistämme noin 250 henkilöä. www.treston.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524734
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa