(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Manager, Lappeenranta / Helsinki
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018
Etsimme digimarkkinoinnin vahvaa osaajaa ja valonkantajaa 14-henkiseen tiimiimme. Olet innovatiivinen ja digimarkkinointiin syventynyt henkilö, joka osaa tehdä asioita itse kädet savessa, mutta myös kuunnella ja jalkauttaa toimenpiteitä tiimipelaajana.

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden kasvattamiseksi. Vastaat siitä, että digimarkkinoinnin analytiikka, keinovalikoima, työkalut sekä tekeminen kehittyvät. Tehtäväsi on huolehtia, että parhaat toimenpiteet ja mallit jalkautuvat vahvasti neljään tuotemarkkinoinnin tiimiin.

Meillä menestys syntyy tekemisen meiningistä. Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Asetat itse omat tavoitteesi ja rakennat kasvutarinaasi. Siksi edellytämme sinulta omatoimista asennetta, iloista draivia ja intohimoa kehittyä. Odotamme hakijalta vähintään viiden vuoden kokemusta digitaalisen markkinoinnin käytännön tekemisestä.

Lisäksi odotamme
- Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja SaaS-tuotteita kohtaan
- Kykyä muodostaa digimarkkinoinnin strategioita tuotekohtaisesti
- Growth hacking -mentaliteettiä
- Intohimoa seurata alan trendejä, työkaluja ja parhaita käytäntöjä
- Erinomaisia tiimityö- sekä sparraustaitoja
- Laajaa kokemusta joissakin seuraavissa aihealueissa: hakukonemarkkinointi (SEM), löydettävyys (SEO), konversio-optimointi (CRO), some-markkinointi, analytiikka (Google Analytics ja Tag Manager), A/B -testaaminen ja personointi (Google Optimize tms.) tai ohjelmallinen ostaminen (Google Display & Video 360).

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa tai Helsingissä. Hakuaika päättyy 12.11.2018.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.