(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Designer
Edita Publishing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Haemme markkinointitiimiimme digimarkkinoinnin osaajaa perhevapaan ajaksi.

Digital Marketing Designer

Vastaat markkinointiviestinnän ja sisältö/inbound-markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhteistyössä liiketoiminnasta ja markkinoinnista vastaavien kanssa. Myös yhtiön ilmeen, web-sivuston ja verkkokaupan kehittäminen kuuluu tehtäviisi. 

Suunnittelet ja toteutat markkinointiviestinnän kampanjoita eri kanavia hyödyntäen. Toteutat verkko- ja sähköpostimarkkinointia sekä teet hakusanamainontaa ja hakukoneoptimointia. Hyödynnät kampanjoissa sisältömarkkinointia ja sosiaalista mediaa. Suunnittelet myös mainoksia, esitteitä ja presentaatioita. Osallistut markkinoinnin jatkuvaan seurantaan ja kehittämiseen sekä asiakastutkimusten tekemiseen.

Sinulla on hyvä visuaalinen silmä, can do -asenne ja kyky reagoida nopeisiinkin toimeksiantoihin. Hallitset sujuvasti digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin työkalut ja sinulla on kokemusta markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Sinulla on innostusta, näkemystä ja luovaa otetta asiakaslähtöisten ja myynnillisesti tehokkaiden verkkosivustojen luomisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Edellytämme

  • vähintään AMK-tasoista koulutusta, sisältäen viestinnän/markkinoinnin opintoja
  • vähintään 2–3 vuoden kokemusta digitaalisen markkinoinnin tehtävistä
  • HTML5-, CSS3-, JavaScript-perusteita sekä julkaisujärjestelmäosaamista (esim. WordPress)
  • taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien hallintaa (InDesign, Photoshop, Illustrator)
  • kokemusta inbound ja data driven -markkinoinnista ja niihin liittyvistä työkaluista, esim. HubSpot.
  • erinomaista suomen kielen taitoa. Työkielenä hallitset myös englannin.

Tehtävässä lasketaan eduksi aikaisempi kokemus verkkosivuprojektien vetämisestä sekä video- ja valokuvausosaaminen.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn sekä näköalapaikan nopeasti kehittyvän sisältö- ja oppimisratkaisuja tarjoavan yrityksen toimintaan. Työ alkaa marraskuun aikana ja jatkuu 31.12.2020 asti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Business & Development Director Tomi-Pekka Niukkanen, p. 040 860 2230, tomi-pekka.niukkanen@edita.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.10.2019. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.