(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing and Communications Trainee
Poolia IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Esittely

Etsimme nyt digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaa, jolla on aitoa halua kasvaa markkinoinnin ammattilaisena sekä kiinnostusta rekrytointi- ja teknologia-alaa kohtaan!

DIGITAL MARKETING AND COMMUNICATIONS TRAINEE

Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Toivomme, että harjoittelujaksosi jälkeen sinusta olisi kasvanut oleellinen osa tiimiämme ja haluat jäädä (koko- tai osa-aikaisena) jatkamaan kanssamme it-rekrytointialan menestystarinaa.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan kanssamme yritysbrändiä IT-rekrytoinnin alalla. Annamme sinulle tukemme ja valmennamme sinua työtehtävissäsi, mutta toivomme oppivamme myös sinulta jotain uutta ja raikasta. Mielessämme on muutamia projekteja ja mahdollisuuksia voi olla moneenkin kehitysideaan mutta näistä haluamme keskustella ja sparrailla yhdessä kanssasi.

Tarkempi työnkuva muokkautuu tehtävään valittavan henkilön vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Edellytykset

Toivomme että modernin markkinoinnin ja viestinnän keinot puhuttelevat sinua. Tunnistat seuraavia markkinnoinin termejä kuten: SEO, SEM, CRO, Crowth Hacking, web-analytiikka ja sinulla on mahdollisesti kosketuspintaa johonkin data -ja analyysityökaluun, esim Google Analytics.

Tutkit innokkaasti, rohkeasti ja oma-aloitteisesti erilaisia vaihtoehtoja modernin markkinoinnin saralla. Olet aktiivinen, seuraat alan trendejä ja haet uusia mahdollisuuksia joita voidaan hyödyntää eri kohderyhmien tavoittamisessa. Sosiaalisen median palvelut ovat sinulle tuttuja ja viestit sujuvasti, myös bloggailu lasketaan eduksi.

Opinnoissasi toivomme suuntautumista markkinointiin ja/tai viestintään, mutta myös muu soveltuva koulutus otetaan huomioon. Tämän tehtävän voit myös hyväksilukea opintoihisi kuuluvana harjoitteluna. Huomaathan, että voit olla myös jo opintojesi loppuvaiheessa/juuri valmistunut.

Emme edellytä sinulta aiempaa työkokemusta, vaan ennen kaikkea arvostamme innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa ja intohimoa modernia markkinointia sekä viestintää kohtaan IT-rekrytoinnin alalla.

Tulevalta työkaveriltamme toivomme, että olet utelias ja se mitä et tiedä olet valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää. Osaat ottaa myös vastaan rakentavaa palautetta etkä ole liian herkkänahkainen. Muita avainsanoja ovat yrittäjähenkisyys, kehitysmyönteinen asenne joustavuus, luovuus, heittäytyminen uusiin ideoihin, pelisilmä ja huumorintaju.

Edut

Tarjoamme todellisen näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittyä IT-alan rekrytointiin liittyvän markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana, yhteistyömahdollisuuksia teknologia-alalla tunnettujen organisaatioiden kanssa sekä mahdollisuuden olla luomassa uutta. Olemme pieni ja ketterä yritys, jossa pääset kehittämään suuriakin kokonaisuuksia ilman liiallista byrokratiaa tai hierarkiaa.

Olemme valmiita palkitsemaan onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden päästä ideoimaan sekä järjestämään erilaisia tapahtumia. Luonnollisestikin pääset mukaan myös omalle henkilökunnallemme järjestettäviin vapaamuotoisiin tapahtumiin, juhliin ym. ilon hetkiin sekä nauttimaan eduistamme.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman piakkoin tai ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste