(Poistunut julkaisusta)

Digital Manager
Sony Music Entertainment Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Me Sony Musicilla olemme etuoikeutettuja ja ylpeitä saadessamme työskennellä päivittäin upeiden koti- ja ulkomaisten artistiemme kanssa. Olemme innovatiivinen ja energinen musiikkiyhtiö, ja haluamme olla edelläkävijöitä alati muuttuvassa musiikkibisneksessä. Kuten artistimme, myös me teemme työtämme intohimoisesti sekä hauskaa pitäen. Haemme artistien taustajoukkoihin Partner Services -tiimiimme uutta digitaalisen markkinoinnin tähteä nimikkeellä Digital Manager.

Toivomme, että suhtaudut intohimoisesti digitaalisiin markkinointikokonaisuuksiin ja haluat ymmärtää miten yrityksemme ja artistimme voivat saada erilaisista digitaalisista alustoista maksimaaliset hyödyt irti. Osaat analysoida kuluttajadataa ja tehdä toimenpiteitä sen perusteella. Olet analyyttinen ja järjestelmällinen, mutta samaan aikaan rohkea ja kokeilunhaluinen.

Tehtävänäsi on vastata artistien digimainonnan suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Osana Partner Services -tiimiämme tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä myös ulkomaisen ja kotimaisen Artist Services -tiimin kanssa.

Eduksi katsotaan:

  • Vähintään kolmen vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan suunnittelusta ja budjetoinnista
  • Digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan osa-alueiden hallinta, kuten SoMe, SEA/SEO, ohjelmallinen ostaminen ja digianalytiikka
  • Kokemusta mainonnanhallintajärjestelmistä sekä digitaalisista mainosalustoista
  • Kohderyhmien luominen ja kehittäminen ja CRM datan yhdistäminen kohderyhmiin
  • Intohimo pro-aktiiviseen kehitystyöhön yhdessä muun tiimin kanssa
  • Erinomainen englannin kielen taito

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja musiikkialan parhaat edut rennossa ja ihmisläheisessä globaalissa työyhteisössä. 

Jos sydämesi sykkii musiikille ja paikka artistien taustajoukoissa kiinnostaa, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen toimisto@sonymusic.com ja kerro miksi sinä sopisit tehtävään parhaiten.

Lisätietoja osoitteesta: kaisu.pulli@sonymusic.com tai tatu.aikas@sonymusic.com. Täytämme position heti sopivan kandidaatin löydyttyä.