(Poistunut julkaisusta)

Digital Development Manager
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Haemme Bernerille kehitystehtävään Digital Business & Development -tiimiin

DIGITAL DEVELOPMENT MANAGERIA 
 

Tehtävässä vastaat Bernerin digitalisaatioon ja järjestelmiin liittyvien projektien ylläpidosta ja jatkokehittämisestä. Olet tärkeä osa digikehityksen tiimiä ja toimit aktiivisesti yhdessä Bernerin eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Vastaat erilaisten digitaalisten alustojen toiminnasta, järjestelmäintegraatioista, sivustouudistuksista sekä kumppaniyhteistyön toiminnasta ja kehittämisestä. Pidät hyvää huolta eri liiketoimintayksiköiden varsin laaja-alaisista kaupallisten digitaalisten palvelujen kokonaisuuksista. Raportoit tehtävässäsi Head of Digital Andrei Legezalle. 

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä digitaalisten palvelujen ja alustojen kehittämisestä, integraatiosta ja ylläpidosta. Olet itseohjautuva tiimipelaaja ja toimit joustavasti kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Seuraat aktiivisesti alan uusia innovaatioita ja teknologiaratkaisuja; nautit ongelmanratkaisusta ja siitä, että saat olla taklaamassa liiketoiminnan haasteita uusimpien teknologioiden avulla. Sinulla on vahva halu edelleen menestyä ja kehittyä työssäsi. Hyvä ymmärrys tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi innostavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Tueksesi saat aktiivisia ja työstään innostuneita tiimikavereita sekä kehittymään ja oppimaan kannustavan työympäristön. Vakituisen työsuhteen lisäksi saat Bernerin monipuoliset työsuhde-edut. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerin Head of Digital Andrei Legeza, puh. 044 2582174, parhaiten torstaina 3.12. klo 13–17, maanantaina 7.12. klo 15–17 ja keskiviikkona 16.12. klo 15–17 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, keskiviikkona 9.12. klo 8–9.30, perjantaina 11.12. klo 8–9 ja torstaina 17.12. klo 15.30­17.  Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ ma 21.12.2020 mennessä.