(Poistunut julkaisusta)

Digital Development Manager
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Nimeni on Kimmo Lehtonen ja roolini Telialla on Head of Retail Commercial Steering & CX. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia, kokeneita tekijöitä. Hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä ja etsimme nyt yhdessä Digital Development Manager Helsinkiin.

Tehtävä on määräaikainen 10.1.2022 asti.

Seuraava mahdollisuutesi

Digital Development Managerina olet Retail Sales:in asiantuntija digitaalisuudessa sekä avainasemassa kehittämässä digitaalisuutta Telia Kaupoissa, Expresseissä ja Resellers yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hyödynnät oman tekemisesi kehittämiseksi erilaisia analytiikkatyökaluja sekä asiakkailta saatuja palautteita. Kaikessa tekemisessä sinua ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu sekä pyrkimys saavuttaa liiketoiminnan asettamat tavoitteet. Teet yhteistyötä oman yksikön ja muiden sidosryhmien kanssa datan keruun kehittämiseksi ja analysoimiseksi strategian näkökulmasta. Teet tiivistä yhteistyötä myös Telian verkkokauppa-, itsepalvelu- ja portaalikehityksestä vastaavien henkilöiden kanssa. Tehtäväsi onkin varmistaa näiden eri kokonaisuuksiin toteutuminen ja saumaton asiakaskokemus Retail Salesin osalta.

Toivomme, että sinulla on:

  • Näyttöä tuloksellisesta myynnistä
  • Tehtävää vastaava koulutus tai vahva käytännön työkokemus
  • Kokemusta kehitystehtävistä / projektien hallinta osaamista
  • Kokemusta ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden ohjaamisesta
  • Hyvät yhteistyötaidot ja halu toimia laajan sidosryhmän kanssa
  • Halu kehittää uutta ja löytää ratkaisuja
  • Halu saavuttaa liiketoiminnan asettamat tavoitteet
  • Kyky johtaa toimintaasi numeroiden kautta ja raportoida tulokset

Työssäsi käytät myös englannin kieltä, joten kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti.

Mitä me tarjoamme?

Toimintaamme ohjaavat Telian arvot – Dare, Care, Simplify. Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden onnistua, kehittyä ja menestyä kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden sekä kehittää itseäsi että työhön liittyvää ympäristöä rennossa, huumorintajuisessa ja osaavassa organisaatiossamme. Meiltä saat myös hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuurietu. Lisäksi käytössämme on mm. laajat työterveyspalvelut.

Innostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Muista liittää siihen CV ja hakemus palkkatoiveineen. Hakuaika päättyy 18.10.2020.

Haluaisitko tietää lisää?

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, tiimistäni tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä minuun (kimmo.x.lehtonen@teliacompany.com / +358 40 0388786).

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

We are Telia, the New Generation Telco. Everything we do is about connecting the world. We provide people with innovative, easy-to-access and effective ways to keep in touch and communicate with each other anywhere in the world. Networks remain in the core of our business, but as we are also the pioneers in the digital world, we provide services such as Internet of Things, Data Center, Digital Identity and Connected Cars. Be inspired by our New Generation Telco journey and create the digital future with us!