(Poistunut julkaisusta)

Digital Development Manager
Sanoma Lifestyle

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Digital Development Manager Sanoma Lifestyleen

Onko sinulla intohimoa liiketoimintaa edistävien ratkaisujen ja tuotantoprosessien kehittämiseen? Tule suunnittelemaan ja kehittämään aikakausmedian liiketoimintalähtöistä teknologiaa ja tekniikkaa sisällönhallinnasta julkaisuun. Digital Development Manager visioi ja kehittää teknistä ympäristöämme kokonaisvaltaisesti Lifestylen strategisten tavoitteiden mukaisesti. Tehtävään kuuluvat muun muassa Sanoma Lifestylen digipalvelukehityksen ohjaaminen, pilvi-infran operointi ja suorituskyvyn kehittäminen sekä osavastuu sisäisistä ja ulkoisista järjestelmäintegraatioista. Lisäksi Digital Development Manager ohjaa DevOps -tekemistä ja alihankintatyötä sekä hoitaa sovelluskehityksen määrittelyitä. Vastuullasi on myös teknisten hankkeiden viestintä, aikataulutus, raportointi ja resursointi.

Läheisempiä yhteistyökumppaneitasi ovat digin tuotepäälliköt ja naapuriyksiköiden kollegat, IT-konsulttimme sekä Sanoman yhteisen teknologiayksikön osaajat.

Tehtävään vaaditaan:

  • ketterien menetelmien osaamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • ennakkoluulotonta asennetta ja erityisesti kykyä kommunikoida tietotekniikan ja liiketoiminnan välissä sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävässä on hyötyä:

  • hyvästä kokonaisuuksien hallinnasta laatu-ulottuvuuksineen
  • aiemmasta kokemuksesta IT-projektien vetämisestä
  • verkkosivustojen optimointiosaamisesta ja AWS-osaamisesta

Tehtävässä ei edellytetä aktiivista koodaamista, mutta on etu pystyä osallistumaan koodikatselmuksiin tai pystyä tekemään esimerkiksi tietokantapoimintoja.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään su 26.5.2019 täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Digital Tatu Kaskela, p. 050 413 1989 (tatu.kaskela@sanoma.com) parhaiten pe 24.5.2019 klo 8-12.