(Poistunut julkaisusta)

Digital Development Manager
Vattenfall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme
DIGITAL DEVELOPMENT MANAGERIA
vakituiseen tehtävään Helsinkiin, osaksi Pohjoismaista myyntiyksikköä. Energia-ala on murroksessa ja Vattenfall yhtenä Euroopan johtavista energiayhtiöistä on aktiivisesti etsimässä uusia ratkaisuja asiakkaidemme hyväksi. Vattenfallin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme fossiilivapaa tulevaisuus yhden sukupolven aikana.

Tehtäväsi Pääasialliset tehtäväsi liittyvät asiakaskokemuksen jatkuvaan kehittämiseen ja uusien digipalveluiden rakentamiseen ja ylläpitoon. Pääset osaltasi vaikuttamaan Vattenfallin tulevaisuuden palveluiden kehittämiseen yhdessä liiketoimintavastaavien, kanavaspesialistien ja partnerien kanssa.

Tehtävä vaatii sekä liiketoiminta- että teknologiaymmärrystä sekä kykyä keskustella niin teknisten arkkitehtien, kehittäjien että liiketoimintavastaavien kanssa.

Olet osa Nordic-alueen digikehitystiimiä. Tarjoamme ketterän toimintaympäristön, sillä yksikkösi Consumer Sales Nordic toimii kokonaisuudessaan agile/scrum-mallilla.

Edellytämme sinulta kokemusta vaativien digihankkeiden suunnittelusta ja liiketoiminnan kehittämisestä ja toteutuksesta mielellään isoissa organisaatioissa. Sinulla on strategista pelisilmää ja tuoretta näkemystä palvelujen kehittämisestä. Osaat vaivattomasti muuttaa liiketoimintatarpeet konkreettisiksi suunnitelmiksi. Tiedät, kuinka kehitysprojekteja edistetään useamman sidosryhmän ympäristössä unohtamatta päivittäistä operointia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sillä on tärkeää saada myös muut innolla mukaan kehityshankkeisiin. Työkokemusta vastaavista tehtävistä sinulla on 5-10 vuotta.

Tervetuloa joukkoomme!

Hakeminen

Jos kiinnostuit, lähetäthän englanninkielisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si ilmoituksen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2018.

Lisätietoa tehtävästä antaa 13.9. klo 10-13 tai 18.9. klo 11-13 Jukka Haataja, puh. +358 40 547 7449. Jos haluat tietää lisää rekrytointiprosessista, voit ottaa yhteyttä Seniori konsultti Sari Heermaniin numerossa +358 40 840 0042.

Me Vattenfallilla uskomme vahvasti, että monimuotoisuus tukee kannattavan ja houkuttelevan yhtiön rakentamista. Työskentelemme aktiivisesti henkilöstön tasavertaisten mahdollisuuksien ja oikeuksien takaamiseksi sukupuoleen, kansallisuuteen, ikään, uskontoon tai uskomuksiin, vammaan tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta.