Digital Designer, Talent Base
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021
Oletko aina ajatellut, että käyttämäsi verkkopalvelu voisi tarjota paremmankin käyttäjäkokemuksen? Onko sinulla vahva näkemys miten verkkopalvelut kannattaisi suunnitella? Näetkö käyttöliittymän pinnan alla myös sisältöä, dataa ja koodia? Etsimme joukkueeseemme digitaalisen tulevaisuuden muotoilijoita, tulevia designin monitaitureita, joilla on jo perusosaamista esim. digitaalisesta muotoilusta mutta ennen kaikkea halu ja kyky oppia uutta - koko ajan.

Designerin roolissa pääset kehittymään ja kasvamaan uuden sukupolven digitaalisen muotoilun ammattilaiseksi. Työskentelet kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa alan edistyneintä kärkeä edustavissa projekteissa - ja mikä vielä parempaa - saat tehdä tämän innostavassa ja merkityksellisessä ympäristössä, jossa kasvullasi ei ole rajaa! Tässä tehtävässä haastetta ei puutu, mikä myös tarkoittaa, että saat alusta asti vastuuta ja vapautta työhösi! Kiinnostuitko? Haethan paikkaa nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti elokuun alussa sopivien henkilöiden hakiessa paikkaa.
KUVAUS
Tehtävänkuva ja tulevaisuuden oppimispolkusi koostuvat monipuolisista alueista, kuten modernien verkkopalvelujen määrittelystä, konseptoinnista, käyttäjäkokemuksen suunnittelusta sekä designin, teknologian ja sisällön kolmiyhteydestä - ihminen edellä. Tässä roolissa luovuus, käyttäjän tarpeiden ymmärtäminen sekä teknisten periaatteiden ymmärrys yhdistyvät keskenään, ja aiemman kokemuksen ohella ideaalihakijaltamme löytyykin poikkitieteellistä pelottomuutta.

Tarjoamme


* Merkityksellisen työn organisaatiossa, joka toimii toimialansa suunnannäyttäjänä
* Ammattitaitoiset kollegat sekä rennon tiimin ympärillesi
* Joustavan työnantajan ja esimerkiksi etätyömahdollisuuden
* Mahdollisuuden työskennellä pohjoismaiden johtavissa organisaatioissa eri toimialoilla

TYÖNKUVA

* Monipuoliset digitaalisten kehityshankkeiden tehtävät kuten konseptointi, palvelumuotoilu, käyttöliittymäsuunnittelu ja toteutuksen johto/tuki.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. käytettävyys, graafinen, psykol./humanistinen, tietojenkäsittely tai kaupallinen)
* Noin 3 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
* Kykyä toimia ketterästi liiketoiminnan ja IT:n välissä molempia ymmärtäen


Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen
* Oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu / etätyöskentely


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Lue lisää Talent Basesta täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot