(Poistunut julkaisusta)

Digital Content Lead
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Digital Content Lead

Tallink Silja Oy hakee Digital Content Leadia Digital Experience tiimiin Helsinkiin. Digital Content Lead vastaa digitaalisen sisällöntuotannon kehittämisestä ja jakelusta kaikissa Tallink Silja Oy:n digitaalisissa kanavissa.

Tehtävässä toimit Digital Content tiimin esimiehenä. Tiimi kostuu digitaalisen sisällöntuotannon, verkkokaupan ja sosiaalisen median asiantuntijoista. Tiimin fokus on asiakaskeskeisen ja dataohjatun digitaalisen asiakaskokemuksen parantaminen digitaalisen sisällön keinoin.

Me Tallink Siljalla olemme investoineet merkittävästi uusiin markkinoinnin automaation, sisällöntuotannon ja –hallinnan, sekä analytiikan työkaluihin, joten pääset mukaan näiden kehitykseen ja työskentelemään uusimpien työkalujen kanssa. Tehtävässä raportoit Head of Digital Experiencelle.

Digital Content Leadin pääasialliset tehtäväsi ovat:

  • Vastaat Digitaalisesta sisällön tuotannosta ja jakelusta kaikissa Tallink Siljan kanavissa mukaan lukien verkkosivut, verkkokauppa ja sosiaalinen media
  • Suunnittelet ja toteutat markkinointikampanjoita digitaalisissa kanavissa yhdessä tiimin kanssa
  • Kehität dataohjattua ja personoitua Digitaalista asiakaskokemusta
  • Toimia Digital Content tiiminvetäjänä
  • Teet yhteistyötä markkinoinnin muiden tiimien ja myynnin, sekä Tallink Gruppin sidosryhmien kanssa

Hakijana sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM). Hallitset kokonaisuuksia ja olet toimintatavoiltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen, yhteistyö- ja päätöksentekokykyinen sekä avoin ja kuunteleva. Omaat hyvät valmiudet kommunikointiin suomen kielen ohella myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtävässä katsotaan eduksi aiempi esimiestyö, kokemus toimimisesta verkkosivujen, verkkokaupan ja sosiaalisen median työkalujen parissa, sekä niiden kehittämisestä. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Digital Experience Esamatti Vuolle pe 5.10. klo 09-11, ti 9.10. klo 14-16 ja ke 17.10. klo 11-13 puh. 050 430 2698.

Hae tehtävää oheisella hakulomakkeella viimeistään 21.10.2018.