(Poistunut julkaisusta)

Digital Content Designer
Raisio Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Raisio-konserni etsii sinua

Digital Content Designer

Innostutko ruoasta ja herkullisten sisältöjen tuottamisesta?  Meillä pääset tekemään tunnettuihin brändeihimme ja laajaan tuotevalikoimaamme liittyvää sisältöä monikanavaisesti.  Työsi pääpaino on digitaalisessa viestinnässä ja sisällöntuotannossa, mutta hallitset myös muiden aineistojen tuottamisen kuluttajillemme ja asiakkaillemme. Osallistut myös nettisivuprojekteihin ja tuet näkyvyydessä sosiaalisen median kanavissamme yhdessä muun tiimin kanssa. Varmistat työlläsi onnistumiset kuluttaja- ja asiakaskohtaamisissamme. 

Odotamme sinun tuntevan eri kanavien kerronnan tavat ja niiden tuomat mahdollisuudet. Sinulla on luontainen halu pysyä sisällön tuotannon aallon harjalla seuraamalla trendejä ja innostumalla kokeilemaan uusia sisällön tuottamisen tapoja. Nautit luovasta ja itsenäisestä tekemisestä, mutta olet luonteeltasi tiimipelaaja ja saat energiaa yhteisistä onnistumisista. Työskentely kameran ja Adoben ohjelmien (Indesign-, Photoshop-, Lightroom- ja Illustrator) kanssa on sinulle ihan peruskauraa. Kokemuksesta videosisältöjen tekemiseen esimerkiksi Premiere Pro’lla sekä copywriting-taidoista ja näkemyksellisyydestä ruokakuvauksiin on sinulle etua. Toimit sujuvasti englanniksi ja suomeksi.  Tehtävään sopivia koulutuksia ovat mm. medianomi ja muotoilija AMK tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän inspiroivien ihmisten, tunnettujen brändien ja herkullisten tuotteiden kanssa. Markkinoinnin ammattilaisenamme pääset vaikuttamaan brändiemme kasvuun ja uudistumiseen sekä vaikuttavan kuluttajakokemuksen kehittämiseen. Tutustu myös Raisioon työpaikkana: https://www.raisio.com/fi_FI/rekrytointi

Lisätietoja tehtävästä antaa  ma 7.12. klo 12-15 tai to 10.12. klo 9-11 Consumer Insight & Dialogue Manager Tuire Wendelin, p. +358 40 5520229.

Lähetä hakemuksesi, CV sekä linkit työnäytteistäsi palkkapyyntöineen viimeistään 16.12.2020 osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Digital Content Designer". Voit tehdä hakemuksen myös videomuotoisena (maksimipituus 3 minuuttia) esimerkiksi omalle You Tube-kanavallesi piilotettuna ja lähettää linkin meille.