(Poistunut julkaisusta)

Digital concept manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja haluamme varmistaa parhaan mutkattoman asiakaskokemuksen sekä palveluiden toimivuuden ja käytettävyyden myös tulevaisuudessa. Älypuhelimesta on monelle tullut käden jatke, jota ilman on vaikea tulla toimeen. Tarjoamme asiakkaille liittymät nopealla netillä, joka mahdollistaa puhelimen sujuvan käyttökokemuksen monipuolisen sisällön ja palveluiden käytössä. Handset -liiketoiminnassa vastaamme DNA:n kuluttajille tarjottavista puhelimista, liittymistä ja monipuolisista lisäpalveluista.

Oletko kiinnostunut näyttämään suuntaa ja kehittämään Handset -liiketoimintaa ja vastaamaan digitaalisten palvelukonseptien kehittämisessä asiakkaillemme?

Digital concept manager

Etsimme työkaveriksemme positiivisen asenteen omaavaa Digital concept manageria, jolla on näkemystä siitä, miten asiakkaat haluavat tulla palvelluiksi digitaalisissa kanavissa nyt ja tulevaisuudessa. Nyt on mahdollisuutesi päästä mukaan huipputiimiin ideoimaan ja uudistamaan parhaita tuotekonsepteja ja uudenlaisia asiakaskokemuksia.

Olet monialaosaaja joka osaa yhdistää muuttuvat asiakastarpeet ja liiketoiminnan tavoitteet sekä sinulta löytyy strategista näkemystä siitä mihin suuntaan konsepteja tulisi kehittää. Sinulla on näyttöjä kyvyistä ideoida ja kehittää uutta sekä saavuttaa asetetut tavoitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta digitaalisten konseptien suunnittelusta, mielellään kuluttajaliiketoiminnan parista. Viestit ja esiinnyt sujuvasti ja mutkattomasti niin englanniksi kuin suomeksikin.

Sinulla on kyky kehittää liiketoimintaa vastaamaan tulevaisuuden asiakastarpeita. Digital concept managerina pääset aitiopaikalle ohjaamaan Handset -liiketoimintaa ja edistämään eri kehityshankkeita. Työskentelet tiiviisti mm. myynnin, markkinoinnin, it:n ja data-analytiikan asiantuntijoiden kanssa.

Tulet työssäsi vastaamaan Handset -liiketoiminnan digitaalisten konseptien suunnittelusta, toteutuksen koordinoinnista ja lanseerauksista, sähköisistä maksamisen ja tunnistautumisen konsepteista, myynti- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta sekä ketterien kehitysprojektien johtamisesta

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat tyylikkäässä DNA Talossa Käpylän aseman kupeessa, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla on kehittymisen kulttuuri, joka ruokkii onnistumisia. Pääset siis näyttämään osaamisesi ja kehittämään itseäsi edelleen. Olemme vuonna 2018 Suomen parhaat työpaikat -listalla suurten yritysten sarjassa sijalla 2., joten olemme kirjaimellisesti Great Place to Work.

Voit tutustua kulttuuriimme ja etuihimme tarkemmin: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna oma kiinnostuksesi! Jätä CV ja vapaamuotoinen hakemus 20.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Cedric Kamtsan, johtaja Handset -liiketoiminta 044 906 2377 tai cedric.kamtsan@dna.fi.