(Poistunut julkaisusta)

Digital Communications Specialist
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Haluatko sinä liittyä kansainväliseen huippuosaajien joukkoon kokemaan menestymisen iloa?

Digital Communications Specialist, Kotka

Etsimme Kotkan markkinointi- ja viestintätiimiimme luovaa digitaalisen viestinnän osaajaa. Uudessa tehtävässä pääset kehittämään prosessiteollisuuteen erikoistuneen liiketoimintayksikkömme globaalia digitaalista viestintää ja markkinointia. Osallistut internetin, intranetin ja sosiaalisen median hankkeisiin ja ylläpidät verkkosivuja yhteistyössä markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Huolehdit näkyvyydestämme digitaalisissa markkinointikanavissa sekä toteutat ja optimoit kampanjoita. Lisäksi mittaat ja analysoit tuloksia, ja suunnittelet sisältöjä niiden perusteella.

Toivomme sinulta kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja viestinnästä sekä digikampanjoiden suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista. Myös Google Analytics, SEO ja muut digitaalisen markkinoinnin yleisimmät työkalut sekä sosiaalisen median alustat ovat sinulle tuttuja. Haluat oppia uutta ja seuraat innolla digimaailman trendejä ja uusia mahdollisuuksia. Tehtävä muotoutuu valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa kokemusta digitaalisesta viestinnästä, verkkosuunnittelusta tai markkinoinnista. Yhden tai useamman verkkosisällön hallintajärjestelmän osaaminen ja kokemus verkkojulkaisusta sekä Photoshop- ja InDesign-osaaminen ovat plussaa. Tehtävä edellyttää erinomaista englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi sinulla tulee olla halu ja kyky oppia ymmärtämään liiketoimintaamme sekä hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä tiimissämme. Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää yrityksemme viestintää ja markkinointia, sekä laajentaa omaa osaamistasi ja ottaa vastuuta globaalisti toimivassa ympäristössä.

Lisätietoja:
Tiina Veini p. 358 50 526 2614

Hakemukset:
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen:
https://www.sulzer.com/en/about-us/careers (kohta ”See our open positions” -> maa: Finland) viimeistään 31.8.2018.