(Poistunut julkaisusta)

Digital Business Talent F.E.C
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Digital Busines Talent F.E.C (F.E.C = Further Educated with Companies) on mahdollisuutesi hakeutua uusiin tehtäviin/uuteen työhön ja kehittää samalla osaamistasi digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä.

Työpaikkaan tähtäävä TalentGaten F.E.C-koulutus sopii erityisesti kokeneemmille työnhakijoille, jotka haluavat esimerkiksi vaihtaa alaa tai tehtävätasoa ja kokevat että nyt on hyvä hetki myös kehittää osaamista uuteen suuntaan. Hakea voivat myös uransa alkuvaiheessa olevat työnhakijat.

TalentGaten asiakasyritykset pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla hakevat tämän koulutuksen kautta sopivia henkilöitä rakentamaan itselleen sopivaa tehtävänkuvaa koulutussopimusjakson kautta. Yritysten tarpeet liittyvät kansainvälistymiseen ja/tai digitaalisen toiminnan kehittämiseen. Tehtävät koulutuksen jälkeen voivat olla markkinoinnin, myynnin/asiakkuustoiminnan, hankintojen, kumppaniverkoston rakentamisen, kansainvälistymisen toteuttamisen tms. tehtäviä ja -tehtävänimikkeitä. 

Mikäli olet motivoitunut kehittämään osaamistasi uuteen suuntaan, voi tämä olla väyläsi työpaikkaan!

Kyseessä on Uudenmaan ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, jonka päätavoitteena on edistää rekrytointeja ja osaamisen kehittymistä. Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella, yrityksen kanssa solmittavan koulutussopimuksen puitteissa.

Voit hakea mikäli sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu soveltuva tutkinto (amk/korkeakoulu) ja sinulla on mahdollisesti jo kokemusta digitaalisista työkaluista ja -liiketoiminnasta. Hakijoilta edellytetään suomen ja englannin kielitaitoa. 

TalentGaten F.E.C-koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kuukautta (120 arkipäivää). TalentGaten asiakasverkoston yritykset tekevät valintoja hakijoiden joukosta,  juuri sinulle sopivaa paikkaa voidaan hakea myös yhdessä ideoiden. 

Kokonaisuuteen sisältyvän TalentGaten tuottaman koulutuskokonaisuuden laajuus on noin 20 päivää, katso tarkemmat koulutusmodulit osoitteessa www.talentgate.fi/digital 

Kouluttautumisen ohella toimit sopivassa yrityksessä rakentaen Sinulle sopivaa tehtävänkuvaa jatkoa ajatellen. TalentGaten F.E.C-koulutus tähtää aina työpaikkaan.

Hakeminen

Virallinen haku tapahtuu 13.4.2018 mennessä TE-palvelut.fi -sivujen kautta.

Sinun tulee olla rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon voidaksesi hakea. Esivalinta TE-toimistossa tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Koulutuksen numerot TE-palvelut -sivuilla: 

Uusimaa: 677961 TAI Pohjois-Pohjanmaa 677937 ja löydät nämä kohdasta "Haussa oleva työvoimakoulutus".

Perustele TE-palvelut- sivuille tehtävässä hakemuksessa miksi tämä koulutus sopii juuri sinulle. 

Uudenmaan alueen hakija: täytä tietosi TalentGateen: www.talentgate.fi/digital 

Pohjois-Pohjanmaan alueen hakija: täytä tietosi TalentGateen: www.talentgate.fi/digitaloulu

Lisätietoa saat TalentGatesta, soita 010 231 6922 tai tule chat-palveluumme osoitteeseen www.talentgate.fi