(Poistunut julkaisusta)

Digital Business Talent F.E.C
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Digital Business Talent F.E.C (F.E.C = Further Educated with Companies) on mahdollisuutesi hakeutua uusiin tehtäviin/uuteen työhön ja kehittää samalla digitaalista osaamistasi. 

Työpaikkaan tähtäävä TalentGaten F.E.C-koulutus sopii Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille, jotka tähtäävät monipuolisiin myynti- tai markkinointiosaamista vaativiin tehtäviin ja haluavat kehittää digiosaamistaan.

Hakea voivat sekä kokeneet että uransa alkuvaiheessa olevat, F.E.C-koulutuksen kautta on mahdollista suunnata asiantuntija-, päällikkö- tai assistenttitason tehtäviin riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi. 

Tähän koulutukseen osallistuu yrityksiä eri toimialoilta hakien sopivaa henkilöä rakentamaan itselleen sopivaa tehtävänkuvaa noin 6 kuukauden kestoisen koulutussopimuksen kautta. Yritysten tarpeet liittyvät toiminnan kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin, palvelumuotoiluun tms. tehtävään jossa digiosaaminen on eduksi. 

Kyseessä on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, jonka päätavoitteena on edistää rekrytointeja ja osaamisen kehittymistä. Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella, yrityksen kanssa solmittavan koulutussopimuksen puitteissa. Koulutukseen on varattu 10 paikkaa Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille ja yrityksille. 

Voit hakea mikäli sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu soveltuva tutkinto (amk/korkeakoulu) ja olet motivoitunut kehittämään osaamistasi Hakijoilta edellytetään suomen ja englannin kielitaitoa. 

TalentGaten F.E.C-koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kuukautta (120 arkipäivää) ja osallistuminen edellyttää sopivaa yrityskumppania. TalentGate vastaa yrityspaikkojen hakemisesta. 

Kokonaisuuteen sisältyvä TalentGaten tuottama koulutuskokonaisuus digiteemoista toteutetaan osin Oulussa tapahtuvina lähipäivinä ja osin online-osallistumisena Helsingin vastaaviin koulutuspäiviin. Koulutus sisältää myös opintomatkan CEBIT-messuille (kesäkuu 2018). 

Hakeminen

Sinun tulee olla rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon voidaksesi hakea. Esivalinta TE-toimistossa tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Valintaprosessi etenee jo hakuaikana, tee virallinen hakemus TE-palvelut.fi -sivujen kautta saman tien mutta kuitenkin viimeistään 5.4.2018! 

Koulutuksen numero on 677937 ja löydät sen kohdasta "Haussa oleva työvoimakoulutus".

Virallisen hakemuksen lisäksi toivomme että täytät tietosi myös TalentGateen: www.talentgate.fi/digitaloulu 

Lisätietoa saat TalentGatesta, soita 010 231 6922 tai tule ilmaiseen chat-palveluumme osoitteeseen www.talentgate.fi