Digital Business Manager
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä uusista digitaalisista mahdollisuuksista ja kumppanuuksista innostuva myynnin tekijä, jolla on kova halu kehittää kädet savessa uusia konsepteja? Etsimme nyt Digital Business Manageria vakituiseen työsuhteeseen.

Digital Business Managerina olet osa Fennian Digimyyntiä ja markkinointia, jonka päätehtävänä on kehittää erinomaisia digitaalisia asiointikanavia asiakkaillemme. 

KUVAUS TEHTÄVÄSTÄ: Vastaat uusien digitaalisten myyntikanavien, digitaalisten alustojen ja kumppanuuksien konseptoinnista, toteutuksesta, seurannasta ja kehityksestä. Mietit kaupallisia konsepteja potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa, lasket business caseja, selvität teknisiä toteutuksia, määrittelet yhteistyön mittareita ja käytännön seurantamalleja, osallistut mahdollisiin sopimusneuvotteluihin. Teet yhteistyötä monen eri sisäisen tahon kanssa ja selvität yhteistyön mahdollisuuksia ulkoisten kumppaneiden kanssa.  

Hakijalta odotamme 

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus digitaalisten kumppanikanavien liiketoimintamalleista, konseptoinnista, toteutuksesta ja johtamisesta. Tunnet laajasti dataohjatun digitaalisen myynnin ja markkinoinnin mahdollisuudet ja sinulla on käytännön kokemusta uusimmista markkinointiteknologioista ja alustaratkaisuista. Osaat laskea itsenäisesti business caseja ja hyödynnät monipuolisesti dataa päätöksenteon tukena (esim. GA, Tableau). Ketterän growth hacking-toimintamallin osaaminen sekä kokemus digitaalisista markkinapaikoista ovat eduksi. Sujuva englannin kieli on kehitystyön ohjaamisen kannalta välttämätön. Koulutuksesi on kaupallinen. 

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Digital Business Managerin tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja! Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Sales and Marketing Lead Satu Puumala, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ti 11.1.22 klo 8.30-9.30 numerosta 040 670 7120.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään ma 24.1.2022. 

Valintaprosessin ensimmäinen vaihe on videohaastattelu. Olemme yhteydessä videohaastatteluun kutsuttaviin hakuajan päätyttyä. Henkilökohtaiset haastattelut pidetään videohaastatteluiden jälkeen.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

 

 

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1539370
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Satu Puumala (satu.puumala (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0406707120
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa