(Poistunut julkaisusta)

Digital Business Analyst / Digitaalisen liiketoiminnan analyytikko
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

DIGITAL BUSINESS ANALYST / DIGITAALISEN LIIKETOIMINNAN ANALYYTIKKO

Tule mukaan nostamaan asiakasymmärrystämme ja analytiikkakyvykkyyttämme uudelle tasolle! Tulet osaksi modernia energiayhtiön huipputiimiä, joka mm. kehittää uusia datapohjaisia tuotteita ja palveluita. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, asiakasrajapinnan, markkinoinnin, ICT:n ja ulkoisten palveluntarjoajien kanssa.

Odotamme, että osaat monipuolisesti käsitellä suuriakin tietomassoja ulkoisista ja sisäisistä tietolähteistä. Digitaaliset palvelukanavat ovat sinulle tuttuja tietolähteitä ja osaat luontevasti erotella datamassasta oleellisen ja tuottaa sen pohjalta ennakkoluulottomasti selkeitä toimenpide-ehdotuksia liiketoiminnalle. Kykenet itsenäisesti kehittämään tehtäväkenttäsi analytiikkaa ja keskeisiä laskentatyökaluja- ja menetelmiä. Laajojen datalähteiden pohjalta mahdollistat tietoon perustuvien ehdotusten tekemisen asiakkaille. Olet sekä luova että analyyttinen ja haluat kehittää uutta. Yhdessä etsimme datasta aihioita yhä parempiin digitaalisiin palveluihin.

Tehtäviisi kuuluu myös KPI-lähtöisen digitaalisen markkinoinnin ja palvelukanavien kehittäminen datan näkökulmasta. Yhdistät ulkoisista ja sisäisistä tietolähteistä saatavaa tietoa, jalostat ja visualisoit sitä sekä yhdistät sitä eri järjestelmiin palvelemaan liiketoiminnan tarpeita. Tunnistat heikkoja signaaleja, ilmiöitä ja trendejä. Tehtävääsi kuuluu myös laskentamallien ja -välineiden kehittämistä ja ylläpitoa ja analytiikan kehitysprojektien vetämistä. Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Edellytämme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja ja muutaman vuoden alan analytiikan työkokemusta
- Digitaalisen markkinoinnin laajaa ymmärtämistä
- Liiketoimintalähtöisyyttä, erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin osaamista
- Ymmärrystä segmentoinnista ja kuluttajadatasta sekä KPI-lähtöisestä digitaalisesta markkinoinnista ja sen tehokkuuden mittaamisesta
- Ymmärrystä ja kokemusta markkinoinnin automaatiosta
- Ymmärrystä ja kokemusta verkkomarkkinointiin ja digitaalisiin palvelukanaviin liittyvästä datasta ja sen hyödyntämisestä arvonluonnissa
- Näkemystä siitä, miten datalla pystyy vaikuttamaan erinomaiseen palvelukokemukseen
- Kokemusta tai opintoja tilastollisten menetelmien hyödyntämisestä, vahvaa laskentataustaa sekä osaamista esimerkiksi R:n hyödyntämisestä datan louhinnassa
- Jatkuvaa itsensä kehittämisen paloa ja uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan sekä haasteisiin innolla tarttuvaa ja tuloshakuista asennetta

Arvostamme myös:
- Aiempaa kokemusta kuluttaja- tai tuotedatan parissa työskentelystä
- Ketterän kehityksen osaamista
- Ymmärrystä ja kiinnostusta Big Data -teknologioihin ja alustaekosysteemeihin
- Esimerkiksi Python -osaamista
- Kokemusta datan mallintamisesta (esimerkiksi MS SSAS Tabular)
- BI-järjestelmäosaamista (esimerkiksi Power BI)
- Tietokantaosaamista (esimerkiksi SQL)
- Halukkuutta ja valmiutta oppiamyös DAX:ia
- Koneoppimisen kokeilut katsomme eduksesi

Energia-ala on digitaalisessa murroksessa ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuden tuote- ja palveluvalikoimaamme. Pääset työskentelemään dynaamisessa ja aikaansaavassa sekä kehittyvässä ja innovatiivisuuteen kannustavassa ympäristössä sekä kehittämään uusia datapohjaisia palveluja ja tuotteita yhdessä liiketoiminnan kanssa. Saat ympärillesi motivoituneen ja kehittyvän huipputiimin, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet. Helen on kasvuun panostava, kannattava ja vastuullinen energiayhtiö, panostamme myös omaan ammatilliseen kasvuusi.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Milla Ratialta (p. 050 577 0703), parhaiten tavoitettavissa pe 15.2. klo 8-9 sekä to 21.2. klo 8-9 ja tai Sampo Lehtiniemeltä (p. 050 527 7384).

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019.