(Poistunut julkaisusta)

DIGITAL ASSISTANT
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haemme iloiseen joukkoomme vahvistukseksi

DIGITAL ASSISTANTIA

Kiinnostaako sinua olla mukana luomassa Lidlin digitaalista tulevaisuutta? Oletko kansainvälinen vuorovaikuttaja, jota kiehtovat uudet teknologiat? Mikäli tunnistat itsesi, voit olla etsimämme Lidl Suomen ensimmäinen digiassitentti.

Pääkonttorimme digital-osaston tehtävänä on katsoa kaupan alan tulevaisuuteen ja auttaa organisaatiotamme ymmärtämään ja hyödyntämään teknologiaa, jotta voimme puhutella digitaalista asiakasta sekä kivijalkamyymälöissä että verkossa. Ketterä osastomme koostuu innovatiivisista lidliläisistä, joiden vastuulla on esimerkiksi oman verkkokauppamme kehittäminen ja kansainvälisten digipalveluiden lanseeraaminen asiakkaillemme Suomessa. Etsimme ja kehitämme ratkaisuja niin paikallisesti kuin yhteistyössä kansainvälisten kollegoiden kanssa.

Tehtävässä tuet tiimiämme uusien digipalveluiden lanseeraamisessa. Työskentelet kansainvälisten projektien parissa ja vastaat siitä, että myös Suomessa asiakkaidemme ostokokemus ulottuu kivijalasta eri digikanavien puolelle. Toimit yhteistyössä laajan ammattilaisjoukon kanssa ja osaat ottaa huomioon kollegasi aina IT-osastolta markkinointiin saakka.

Osana digital-osastoa pääset testaamaan palveluita ja luomaan niiden ensimmäisiä sisältöjä. Innovatiivisuuden ja järjestelmällisyyden yhdistelmä sinussa takaa sen, että asiakkaamme näkevät näissä palveluissa relevanttia ja kiinnostavaa sisältöä. Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn pääkonttorillamme Lidl Housessa syyskuussa 2019.

Odotamme paljon…

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta – ilahdumme erityisesti kaupallisen alan tutkinnosta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa – molemmat kielet sujuvat sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Soveltuvaa työkokemusta – olet jo päässyt näyttämään kyntesi kaupan alan tehtävissä
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi
 • Innovatiivisuutta ja kiinnostusta uusinta teknologiaa kohtaan – olet avoin uusille asioille; kokemus digitaalisista palveluista sekä applikaatioista katsotaan eduksi

…tarjoamme enemmän!

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
 • Osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen – käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen
 • Kasvavan yrityksen uramahdollisuudet – 70% toimihenkilöistämme on toiminut useammassa tehtävässä
 • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn – haluamme, että työ ja vapaa-aikasi pysyvät hyvässä balanssissa

Tule työkaveriksemme!

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 26.6.2019 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Digital Consultant Niklas Harki (puh. 040 359 0385) vastaa ilomielin kysymyksiisi maanantaina 17.6. klo 10–11.