(Poistunut julkaisusta)

Digital Architect
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haussa nyt DIGITAL ARCHITECT Turkuun, Tampereelle tai Helsinkiin

Tehtävässä hyödynnät teknologiaa, analytiikkaa ja pilvipalveluita automatisoidaksesi markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosesseja verkossa. Työsi tavoitteena on sujuva asiakaskokemus ja myynnin kasvu.

Tehtävänäsi on vastata Roudan oman markkinoinnin järjestelmistä, niiden toiminnallisista ja teknisistä määrittelyistä sekä markkinointiohjelmien rakentamisesta yhdessä markkinoinnin suunnittelijoidemme kanssa. Lähin kollegasi on Marketing Developer, joka vastaa oman verkkopalvelumme suunnittelusta ja kehityksestä. Sinulle JavaScriptit ja tägien asennukset eivät ole vieraita ja tulosten mittaaminen on itsestäänselvyys.

Kuulut markkinointiorganisaatioomme, mutta teet työtä erityisesti teknologiaihmistemme kanssa. Pääasialliseksi toimipisteeksesi voit valita Tampereen, Turun tai Helsingin. Vaihtoehtona voit myös tarjota yrityksesi palveluita.

Tarjoamme

  • Modernit työkalut asioiden tekemiseen
  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan
  • Reiluja ja rentoja ammattilaisia työkavereiksi sekä viihtyisän ja mukavan työympäristön kasvuyrityksessä
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa ja kehittyä, tuemme vahvasti henkilöstömme onnistumista ja kehittymistä omassa työssään ja osaamisessaan
  • Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä
  • Joustavat työskentelytavat ja henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin

Hakeminen

Hae routalaiseksi ja täytä hakemus 17.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja kehitysjohtaja Erkko Simsiö sähköpostilla erkko.simsio@markkinointirouta.fi tai puhelimitse 050 389 8736. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!