(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisten ratkaisujen asiantuntija
Tapio

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Tehtäväkuvaus
Haemme uuteen kehitystiimimme innovatiivista asiantuntijaa tuottamaan metsäbiotalouden digitaalisia palveluita ja tuotteita. Monipuolisen tehtävän painopisteenä on asiakaslähtöinen tuotekehitys ja palvelutuotanto. Työssä yhdistyvät metsä- ja luontotiedon Big Data, metsien kestävä käyttö ja uudet teknologiat.

Odotamme
Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista metsä- ja luontotiedon käsittelystä, tietojärjestelmistä sekä kokemusta tuote- ja palvelukehityksestä.

Odotamme hakijalta aktiivisuutta, luovuutta, tiimityökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Arvostamme erinomaisia IT-taitoja, osaamista metsien inventoinnista ja suunnittelusta, paikkatieto-osaamista, kokemusta palvelumuotoilusta sekä käytännön metsätalouden tuntemusta.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn innostavassa työyhteisössä ja nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja edut kilpailukykyiset.

Toimipaikka

Tapio-konsernin toimisto, joka sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa.

Työn aloitus

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen ja lisätietoja

Jos uskot olevasi etsimämme asiantuntija, lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen tapio@tapio.fi viimeistään torstaina 26.4.2018. Liitä mukaan CV:si. Kirjoita viestin otsikoksi Työhakemus, asiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 5829676.