Digitaalisten ratkaisujen asiantuntija
Tapio

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Tehtäväkuvaus
Haemme uuteen kehitystiimimme innovatiivista asiantuntijaa tuottamaan metsäbiotalouden digitaalisia palveluita ja tuotteita. Monipuolisen tehtävän painopisteenä on asiakaslähtöinen tuotekehitys ja palvelutuotanto. Työssä yhdistyvät metsä- ja luontotiedon Big Data, metsien kestävä käyttö ja uudet teknologiat.

Odotamme
Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista metsä- ja luontotiedon käsittelystä, tietojärjestelmistä sekä kokemusta tuote- ja palvelukehityksestä.

Odotamme hakijalta aktiivisuutta, luovuutta, tiimityökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Arvostamme erinomaisia IT-taitoja, osaamista metsien inventoinnista ja suunnittelusta, paikkatieto-osaamista, kokemusta palvelumuotoilusta sekä käytännön metsätalouden tuntemusta.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn innostavassa työyhteisössä ja nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja edut kilpailukykyiset.

Toimipaikka

Tapio-konsernin toimisto, joka sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa.

Työn aloitus

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen ja lisätietoja

Jos uskot olevasi etsimämme asiantuntija, lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen tapio@tapio.fi viimeistään torstaina 26.4.2018. Liitä mukaan CV:si. Kirjoita viestin otsikoksi Työhakemus, asiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 5829676.

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1122050
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki