(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisten palveluiden palvelupäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Palvelupäällikkönä vastaat Certegon digitaalisten palveluiden palvelunhallinnasta. Sinulla on laaja-alainen ymmärrys ja osaaminen ASP-/SaaS-palveluympäristöistä, sähköisistä palvelumalleista sekä näiden palveluiden kehittämisestä. Lisäksi odotamme sinulta tuloksellista näyttöä digitaalisten palveluiden tuottamisesta sekä katsomme turvallisuusalan kokemuksen eduksi. Sinulla on lisäksi vähintään viiden vuoden kokemus IT-palveluiden hallinnasta asiakasrajapinnassa ja omaat mahdollisesti kokemusta myös kansainvälisestä toimintaympäristöstä sekä vahvaa näyttöä tuloksellisesta esimiestyöstä.

Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat erinomaisen palveluasenteen sekä pystyt toimimaan hyvin paineen alla. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Tunnet palvelunhallinnan parhaat käytännöt (esim. ITIL). Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin. Katsomme sertifioinnit ja turvallisuusalan kokemuksen eduksesi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vauhdilla kehittyvässä yrityksessä ja mukavassa 10-hengen asiantuntijatiimissä, jossa pääset kehittämään IT-palveluitamme. Certegossa pääset kehittymään, kouluttautumaan ja etenemään oman potentiaalisi mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelu- ja kehitysjohtaja Teemu Sysmäläinen 29.1.2018 klo 12-14 ja 31.1.2018 klo 12-14, p. 050 520 1107 tai teemu.sysmalainen@certego.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 16.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”Digitaalisten palveluiden palvelupäällikkö”.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.