Digitaalisten palveluiden lehtori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Tietoa tehtävästä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Digitaaliset palvelut -osaamisalueelle Helsinkiin
kahta lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Opetus-, ohjaus- ja kehittämistehtävät ovat digitaalisten palveluiden aloilla. Tehtävään haetaan henkilöä, joka ymmärtää verkkokauppojen ja digi-palveluiden merkityksen liiketoiminnalle ja hallitsee niitä laaja-alaisesti (esim. innovointi ja konseptointi, tekniikat ja kehittäminen, tuotteistaminen, arviointi). Lisäksi arvostamme osaamista käyttäjäymmärryksestä, vaatimusmäärittelystä, projektityöskentelystä ja sovellusohjelmien hyödyntämisestä. Tehtävään kuuluu perusopetuksen lisäksi opinnäytetöiden ohjaamista ja osallistumista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Osa opetustehtävistä voi olla iltaisin tai viikonloppuisin sekä eri kampuksilla.

Edellytämme alalle soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, pedagogista pätevyyttä tai sen suorittamista sovitussa ajassa ja hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa osaamisaluejohtaja Niina Kinnunen, puh. 040 488 7312, parhaiten ma 12.4. klo 12-14, to 15.4 klo 13-15 ja ke 21.4. klo 12-14.

Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021. Liitä hakemukseesi CV.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta