Digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö
POP Pankkikeskus osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

 

Haemme POP Pankkikeskukseen
Digitaalisten palveluiden kehityspäällikköä  

Sykkiikö sydämesi digitaalisten pankkipalveluiden kehittämiselle? Onko sinulla vahvaa projektipäällikkötaustaa ja näyttöä it-projektien maaliin viemisestä? Omaatko kokemusta CRM-hankkeesta? Palat innosta päästä kehittämään uusia ratkaisuja kädet savessa etkä pelkää ottaa kantaa liiketoiminnallisiin kysymyksiin? Olet etsimämme henkilö!

POP Pankkikeskukseen haetaan nyt kokenutta digitaalisten palveluiden kehityspäällikköä muotoilemaan ja toteuttamaan uusia myynnin ja asiakaskohtaamisen työkaluja.  

Sinulla on vahvaa ymmärrystä CRM järjestelmistä ja pankin palvelutarjoamasta. Omaat visuaalista ja myynnillistä silmää ja vahvaa visiota siitä, miten asioita tulisi esittää ja visualisoida niin, että ratkaisu tuottaisi lisäarvoa asiakkaalle tai toimihenkilölle.  

 

Odotamme Sinulta

Sinulla on kokemusta pankkialalta ja ymmärrystä sekä asiakkaan että toimihenkilön tarpeista.  Otat asioista aktiivisesti koppia ja pystyt hallitsemaan laajaa kokonaisuutta, jossa on paljon liikkuvia osia.  Pystyt kuljettamaan projektia määrätietoisesti eteenpäin ja olet tottunut osallistamaan kollegat projektin eri vaiheisiin, kuvaamaan ja määrittelemään liiketoiminnan tarpeita sekä analysoimaan teknisiä toteutusvaihtoehtoja.

Innostut mahdollisuudesta yhdistää luovaa työtä, pankkien myynnin tukemista ja tavoitteellista projektin maaliin viemistä. Pidät ”kädet savessa” –työskentelystä ja olet innokas oppimaan uutta. Olet varustettu Yes we can! –asenteella ja olet positiivinen tiimipelaaja. Kirjallinen ja suullinen englannin kielesi on sujuvaa.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja kerryttää ammatillista osaamista.
 • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
 • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetäthän hakemuksesi pikimmin. Hakuaikaa on aina ke 30.9.2020 saakka, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja keskiviikkona 23.9. kello 14.30-16.00 Milla Luoma, Tiimipäällikkö, kanava- ja palvelukehitys p. 040 567 3038

Tule mukaan kehittämään Suomen parasta pankkia!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1384011
 • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Milla Luoma (milla.luoma (a) poppankki.fi)
 • Puhelin: 0405673038
 • Sijainti: Uusimaa