(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisten palveluiden kehittäjä
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Asiantuntijana olet yksi avainhenkilöistämme asiakkaille tarjottavien digitaalisten palveluiden uudistajana.

Huolehdit yhdessä tiimisi kanssa liiketoimintamuutoksen toteutumisesta uudistuvissa verkkopalveluissa. Tuot mukanasi tiimiin oman osaamisesi digikehittämisestä ja asiakaskokemuksen huomioimisesta digitaalisissa palveluissa.

Osaat työskennellä ohjelmistokehityksen rajapinnassa, mutta ymmärrät myös liiketoimintaprosesseja. Sinulla on kykyä tehdä nopeatempoista ja vaihtelevaa työtä. Omaat erinomaiset yhteistyötaidot, etkä pelkää työskennellä myös englanniksi.

Odotamme sinulta

  • Aiempaa osaamista ja kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä
  • Odotamme sinulta ymmärrystä ohjelmistokehityksestä haastavassa toimintaympäristössä
  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon tilanteissa sekä halua oppia uutta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Ymmärrys vakuutusalasta on eduksi

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän tiimin, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Hankejohtaja Taru Salo arkisin klo 16.30-17.30, puh. +358 44 057 0777, taru.salo@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.6.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.