(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisten palveluiden hankepäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Hankepäällikkönä vastaat LähiTapiolan digitaalisten palveluiden uudistamisesta asiakaslähtöisesti yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Pääset vaikuttamaan millaisia palveluita LähiTapiola tarjoaa digitaalisissa kanavissa. Pystyt johtamaan kehityshankkeita itsenäisesti monitoimittajaympäristössä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen kanssa.

Odotamme sinulta

  • Pystyt hahmottamaan laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia
  • Kokemusta asiakaskeskeisestä kehittämisestä ja projektin johtamisesta
  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Ymmärrys vakuutusalasta on eduksi

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän tiimin, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa hankejohtaja Taru Salo arkisin klo 16.30-17.30, puh. +358 44 057 0777, taru.salo@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.6.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.