(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisten palveluiden hankepäällikkö yritysliiketoiminta
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Hankepäällikkönä vastaat yritysasiakkaillemme tarjottavien digitaalisten palveluiden uudistamisesta yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

Pystyt muodostamaan tarvittavat kehityskohteet liiketoiminnan tarpeiden ja visioiden pohjalta. Tehtävässäsi tulet mallintamaan ja analysoimaan kehitettävien kokonaisuuksien liiketoimintavaikutuksia.

Olet työskennellyt aiemmin liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen rajapinnassa. Pääset osaksi ydintiimiä, jonka tehtävänä on uudistaa LähiTapiola-ryhmän digitaalisia palveluja.

Ymmärrys vakuutusalasta ja yritysliiketoiminnasta on eduksi.

Odotamme sinulta

  • Pystyt hahmottamaan laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia
  • Kokemusta asiakaskeskeisestä kehittämisestä
  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän tiimin, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Hankejohtaja Taru Salo arkisin 16.30-17.30, puh. +358 44 057 0777 taru.salo@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.6.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.