(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisten oppimisratkaisujen asiantuntija
JOLLAS-OPISTO

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan. Se on haaste S-ryhmälle ja jokaiselle s-ryhmäläiselle. Jollas auttaa s-ryhmäläisiä muutoksessa – riippumatta siitä, millaisesta muutoksesta on kyse. Jollaksen toiminnan tarkoitus on luoda ylivoimaista kilpailuetua S-ryhmän liiketoiminnoille kehittämällä osaamista ja tukemalla muutosten läpivientiä. Haemmekin nyt joukkoomme intohimoista ja osaavaa digitaalisten oppimisratkaisujen asiantuntijaa mahdollistaaksemme tavoitteemme.

Jollaksessa jokainen valmennus oivalluttaa ja haastaa valmennettavaansa – tähtää muutokseen, pieneen tai suureen. Tavoitteemme ei ole vaatimaton: haluamme olla Suomen arvostetuin palvelualan muutoksen asiantuntija. Verkostossamme on 35 omaa pedagogiikan ja liiketoiminnan ammattilaista sekä tarkoin valitut, alansa parhaat freelancerit ja kumppaniyritykset. Jollaksessa valmennetaan kaikkia henkilöstöryhmiä myyjistä asiantuntijoihin ja johtoon, jotta liiketoiminnot voivat menestyä ja tuottaa laadukkaita palveluja asiakasomistajille ja S-ryhmän muille asiakkaille. Tarjoamme opiskelijoillemme lähivalmennuksien lisäksi monipuolisia digitaalisia oppimisratkaisuja itseopiskeluaineistoista vuorovaikutteisiin oppimispeleihin. Digitaalisessa oppimisympäristössämme opiskellaan vuosittain yli 40 000 verkkokoulutusta ja tavoitteenamme on kehittää digitaalisia oppimisratkaisujamme jatkuvasti.

Digitaalisten oppimisratkaisujen asiantuntijana toimenkuvaasi kuuluu:

• digitaalisten oppimisratkaisujen suunnittelu, käsikirjoittaminen ja toteuttaminen

• jatkuva asiakastyö projektien ja työpajojen kautta

• projektipäällikkönä toimiminen digitaalisiin oppimisratkaisuihin liittyen

• yhteistyö, tiimityöskentely ja digitaalisten oppimisratkaisujen kehittäminen muiden Jollaksen digitaalisten oppimisratkaisujen asiantuntijoiden kanssa.

Perehdyttämisvaiheessa pääset mukaan projekteihin, joissa kehitetään osuuskauppojen uusien työntekijöiden digitaalisia perehdyttämiskoulutuksia. Lisäksi tulet olemaan mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa digitaalisia oppimisratkaisuja S-ryhmän vähittäiskaupan järjestelmä- ja toimintamallien uudistamishankkeessa. Syksyllä on näköpiirissä sirukorttimaksamisen turvallisuuteen liittyvän verkkokoulutuksen suunnittelu ja toteutus. Opiskelijoita tässä verkkokoulutuksessa tulee olemaan yli 20 000.    

Sovit tiimiimme, jos sinulla on:

• intohimoa digitaalisten oppimisratkaisujen sisällöntuotantoon ja kehittämiseen

• tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kasvatustieteen maisteri)

• kokemusta erilaisista verkkokoulutusten sisällöntuotannon työkaluista

• todennetusti hyvät yhteistyö- ja viestintävalmiudet

• hyvä suomen kielen kirjallinen taito

• kyky verkostoitua ja pitää yllä suhteita eri tahoihin

• kokemusta projektipäällikön tehtävistä

• kyky työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä

• intohimoinen asenne asiakastyöhön.

Työpisteesi on Helsingin Vallilassa Ässäkeskuksessa, mutta työtapamme ja -kulttuurimme tukee ajasta ja paikasta riippumatonta työskentelyä. Menestyäksesi digitaalisten oppimisratkaisujen asiantuntijan tehtävässä sinun tulee omata hyvät itsesi johtamisen taidot ja sinulta vaaditaan oma-aloitteista työotetta. Saat kuitenkin työhösi vahvaa tukea muilta verkkopedagogeilta, valmentajilta sekä esimieheltäsi.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Saimmeko jo vakuutettua sinut tästä mahdollisuudesta? Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 5.2.2020 mennessä. Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, valmennuspäällikkö Henrik Ikonen vaihtaa mielellään ajatuksia kanssasi. Parhaiten tavoitettavissa (puh. 010 768 2962) torstaina 23.1. klo 9-10 ja keskiviikkona 29.1. klo 14-15.30 tai sähköpostilla henrik.ikonen@sok.fi.