(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisten kanavien tuotepäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
Digitaalisten kanavien tuotepäällikköä

Olet avainasemassa kehittämässä POP Pankkien digitaalisia palvelukanavia. Vastuullasi on liiketoiminnan kehittäminen asiakkaiden käyttöliittymissä, kuten verkko- ja mobiilikanavissa sekä sähköisen tunnistautumisen palvelut. Digitaaliset palvelukanavat finanssialalla ovat parhaillaan merkittävän muutoksen alla ja POP Pankki –ryhmä on panostanut voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja erityisesti uuteen mobiilipankkiin, joten tarjolla on loistava mahdollisuus päästä tekemään työtä, jossa oman käden jälkensä pääsee näkemään konkreettisesti. Toimit osana tuote- ja palvelukehitystiimiä ja sparrailutukenasi toimivat mm. tuotealueiden kehityspäälliköt ja koko POP Pankkiliiton henkilökunta, konttoreissamme toimivat rautaiset pankkiliiketoiminnan asiantuntijat, tarkkaan valitut yhteistyökumppanimme sekä mahtavat asiakkaamme, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana palveluiden kehittämisessä.

 

Odotamme Sinulta

Laajaa kokemusta pankkiliiketoiminnasta, digitaalisista kanavista ja analytiikan hyödyntämisestä palveluiden kehittämisessä. Olet ratkaisukeskeinen, omaat visuaalista silmää ja palat halusta olla luomassa markkinoiden parasta käyttäjäkokemusta. Sinulla on liiketoiminnallista näkemystä ja kokemusta toiminallisuuksien määrittelystä ja erilaisten rajapintojen hyödyntämisestä palveluiden mahdollistajina. Pystyt tekemään töitä sekä itsenäisesti että tiiviisti tuotepäälliköiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa myös englanniksi. Työntekijänä olet energinen, omaat paineensietokykyä etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin. Työhön liittyy jonkin verran matkustamista myös ulkomaille. Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä aidosti kehittämään uusia toimintatapoja vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on su 16.6.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot maanantaina 10.6. kello 15.00-16.30 tai ke 12.6. klo 15.30-16.30: Milla Luoma, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, tiimiesimies (0405673038, milla.luoma@poppankki.fi)