(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen viestinnän projekityöntekijöitä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

 Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Etsimme Digitaalisen viestinnän tiimiin kahta työntekijää intran siirtoprojektiin.


Työ sisältää uusien sivujen luontia ja tiedostojen siirtämistä. Työ edellyttää rivakkaa työotetta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Etsimällämme henkilöllä on sekä SharePoint- että SharePoint Online -järjestelmien osaamista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.


Olet rohkea, tehokas ja oma-aloitteinen tekijä ja nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta.


Mikäli tulet valituksi, osallistut tarvittaessa tiimin muihin töihin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka ja viikkotuntimäärä on 37,5h/vko. Lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Työt alkavat mahdollisimman pian. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin.


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.

Tunnistitko itsesi?


Haethan meille oheisen linkin kautta 31.10.2019 mennessä. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/digitaalisen-viestinnan-projektityontekijoita-helsinkiin/

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula laura.maunula@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia