(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen viestinnän harjoittelija
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme 

DIGITAALISEN VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla tekemään monenlaisia digitaalisen viestinnän sisältöjä henkilöstötiimiin. Tehtävässä pääset tuottamaan erilaisia sisältöjä, kuvia ja videoita Suomen Pankin verkkopalveluihin ja sosiaaliseen median kanaviin. Osallistut myös erilaisten kampanjoiden järjestämiseen ja hallinnon viestinnän suunnitteluun. 

Onnistuaksesi työtehtävissä odotamme sinulta hyvää osaamista ja käytännön kokemusta valokuvauksesta sekä kuvien käsittelystä. Arvostamme myös kokemusta videoiden kuvaamisesta ja editoinnista. Eduksi katsotaan myös kokemus erilaisten viestintäkampanjoiden toteuttamisesta. Myös sosiaalisen median kanavien käyttäminen (LinkedIn, Twitter, Facebook) on sinulle tuttua. 

Tehtävässä pääset kehittämään projektinhallintataitojasi. Vastaat itsenäisesti muun muassa työnantajakuvaan liittyvän popup-kuvaustudiopäivän koordinoinnista. 

Hakijalta toivomme:

  • tehtävään soveltuvia opintoja
  • kokemusta valokuvauksesta ja videotuotannosta 
  • kuvankäsittelyohjelmien hallintaa
  • visuaalista näkemystä ja osaamista
  • ideointikykyä, luovuutta
  • kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi
  • kiinnostusta alaan ja halua kehittyä
  • huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • tiimityötaitoja ja positiivista asennetta.

Tule innostumaan yhdessä tekemisestä, ainutlaatuisesta työkulttuurista ja HR-alan monimuotoisuudesta. 

Harjoittelu ajoittuu syksyyn 2019 ja kesto on neljä kuukautta. Harjoittelujakso on palkallinen. Työskentelet osana HR-tiimiä Suomen Pankin pääkonttorissa Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme itsenäisiä ja monipuolisia työtehtäviä sekä asiantuntevan ja mukavan työyhteisön.  Pääset tutustumaan keskuspankin toimintaan osana eurojärjestelmää. Tulet vaikuttamaan näkyvästi keskuspankin työnantajakuvan kehittämiseen. 

Lähetä hakemuksesi CV-tietoineen viimeistään 2.6.2019 ja liitä mukaan esimerkkejä valokuvaus-/videointitöistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Kaisa Riekkola, p. 09 183 2923. 

Suomen Pankki on Suomen kansallinen rahaviranomainen ja eurojärjestelmän jäsen. Pankki rakentaa taloudellista vakautta. Vakaa hintataso, turvalliset maksujärjestelmät ja luotettava rahoitusjärjestelmä edistävät kestävää talouskasvua, työllisyyttä ja suomalaisten hyvinvointia. Keskuspankki on arvostettu työnantaja, joka tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen ja panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin. Suomen Pankissa työskentelee noin 400 eri alojen asiantuntijaa. Päätoimipisteemme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.