(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen viestinnän asiantuntija/tuottaja
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Onko some- ja digiviestintä intohimosi?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen digitaalisen viestinnän asiantuntijaa/tuottajaa.

Olet osa viestintätiimiämme, jonka tehtävänä on tukea pankin liiketoimintaa, brändiä ja yrityskulttuuria sisäisen ja ulkoisen viestinnän avulla.

Tehtävässäsi kehität ja toteutat pankin some- ja digiviestintää tukemaan asiakaskokemusta, myyntiä sekä brändiämme. Tuotat some- ja hakukonenäkyvvyyttämme, päivität sivustojamme ja ostat niihin liikennettä.

Olet mukana kehittämässä digitaalista jalanjälkeämme ja toteutat digitaalisia kampanjoita. Osaat hyödyntää dataa toiminnan kehittämiseksi, kuuntelet pankkiliiketoiminnan tarpeita ja esität rohkeasti omia ratkaisujasi niihin.Olet joustava, monipuolinen ja sinulta löytyyosaamista some- ja digiviestinnästä.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä viestinnällisessä roolissa? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura ja menestyä meillä. Toimipaikkasi voi olla esim. Helsinki, Lappeenranta tai Seinäjoki.

Me puolestamme lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun.

Haluatko mukaan jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa?

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Minna Sillanpää, p. 050 66592.

Tee videohakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi sekä perustelet, miksi juuri sinä olet oikea valinta tiimiimme. Lähetä linkki videohakemukseesi ja CV minna.sillanpaa@omasp.fi. Hae tehtävää viimeistään 5.8.2018 mennessä. Täytämme paikan heti, kun oikea henkilö tehtävään löytyy!