Digitaalisen viestinnän asiantuntija
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Haussa on nyt

Digitaalisen viestinnän asiantuntija

Metsä Groupin digitaaliset kanavat-tiimiin

Sinun roolisi

Toimit digitaaliset kanavat -tiimissä Metsä Groupin viestinnässä vastaten pääasiassa intranetin ylläpidosta ja kehittämisestä sekä verkkopalveluiden ja sosiaalisen median data-analytiikasta ja siihen liittyvästä raportoinnista ja raportointijärjestelmien kehittämisestä. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset sisällönhallinta- ja tuotantotehtävät intranetin ohella tarvittaessa myös muissa digitaalisissa kanavissa. Oman vastuualueesi kehitysprojekteissa toimit projektipäällikkönä ja toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Työskentelet Metsä Groupin pääkonttorissa Espoon Tapiolassa.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on kokemusta viestinnän kehitysprojektien johtamisesta ja läpiviennistä ja omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen. Olet kerryttänyt muutaman vuoden työkokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä, datan analysoinnista, intranetin ylläpidosta ja sisällönhallinnasta. Vaihtoehtoisesti voit olla myös vasta urasi alussa oleva vastavalmistunut, kunhan opintojesi kautta omaat tietämyksen data-analytiikasta ja olet innokas oppimaan uutta ja tarttumaan haasteisiin.

Tunnet hyvin Microsoft Office 365 -ympäristön ja sinulla on laaja-alaista osaamista SharePoint Onlinen ja Teamsin käytöstä.  Olet tottunut analysoimaan erilaisia datalähteitä kuten verkkopalveluita ja sosiaalisen median kanavia ja raportoimaan tuloksia. Joko Adobe tai Google Analytics on sinulle tuttu verkkopalveluiden kävijäseurantatyökaluna ja Power BI -raportointityökaluna.

Data-analytiikan käsitteet ja termit ovat sinulle ennestään tuttuja ja osaat viestiä ja ohjeistaa niiden merkityksen selkeäsanaisesti organisaation eri sidosryhmille.

Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämättömyys, muu kielitaito on eduksi. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kehityssuuntautunutta otetta työtehtävissä.

Miksi Metsä?

Metsä Group tarjoaa näköalapaikan kansainvälisen konsernin digitaalisen viestinnän tehtävissä, joissa pääset kehittymään niin digitaalisen viestinnän osaajana kuin kansainvälisen liiketoiminnan tuntemuksessakin.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön jokaiselle. Yritys huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja palkitsee hyvin tehdystä työstä. Metsä Groupille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja yrityksessä luodaan erinomaisia edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota.  

Metsä Group on innostava ja vaikuttava tulevaisuuden työpaikka, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Biotalouden edelläkävijänä Metsä Groupilla on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa, mikä näkyy vahvasti myös viestinnän tehtäväkentässä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä saat Compass Human Resource Group:n konsultilta: Nina Laszlo-Bäckström +358 50 595 6041 (nina.laszlo-backstrom@compasshrg.fi) parhaiten tavoitettavissa 15.11. klo. 12–14, 19.11. klo. 12–14 ja 24.11. klo. 13–14 välisinä aikoina.

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä jättämällä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 30.11.2021 asti, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523143
  • Tehtäväalue: Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office