Digitaalisen viestinnän asiantuntija
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Haemme nyt

Digitaalisen viestinnän asiantuntijaa

Metsä Groupin digitaaliset kanavat-tiimiin

Sinun roolisi

Toimit digitaaliset kanavat -tiimissä Metsä Groupin viestinnässä ja vastaat pääasiassa Metsä Woodin (puutuotteet-liiketoiminta-alue) verkkopalveluiden ylläpidosta ja kehityksestä. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset julkaisu- ja sisällönhallintatehtävät Metsä Woodin verkkopalveluissa mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Tämä lisäksi vastaat kanavien kävijäseurannasta ja hakukoneoptimoinnista sekä toimit projektipäällikkönä digitaalisten kanavien kehitysprojekteissa. Työskentelet Metsä Groupin pääkonttorissa Espoon Tapiolassa.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on kokemusta projektien johtamisesta ja eteenpäin viemisestä ja omaat tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet kerryttänyt muutaman vuoden työkokemusta verkkopalveluiden sisällönhallinnasta, monitoroimisesta, raportoinnista sekä analysoimisesta. Kehitysprojektien vetäminen on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta palvelumuotoilusta, digimarkkinoinnista, kävijäseurannasta ja hakukoneoptimoinnista.

Sinulla on laaja-alaista osaamista SharePoint Onlinen ja Episerverin käytöstä. Kokemus muista portaalituotteista tai sisällönhallinnan järjestelmistä lasketaan eduksi. Tehtävien menestyksekäs hoito edellyttää myös MS Office -ohjelmien, sosiaalisen median julkaisutyökalujen sekä webanalytiikkatyökalujen hyvää hallintaa.

Sinulla on itsenäinen ja kehityssuuntautunut työskentelyote ja haluat vaikuttaa omaan tekemiseesi, olet ratkaisukeskeinen ja omaat positiivisen asenteen ja sinulla on hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Miksi Metsä?

Metsä Group tarjoaa näköalapaikan kansainvälisen konsernin digitaalisen viestinnän tehtävissä, joissa pääset kehittymään niin digitaalisen viestinnän osaajana kuin kansainvälisen liiketoiminnan tuntemuksessakin. Metsä Wood työllistää tällä hetkellä noin 1 500 työntekijää 14 eri maassa. Metsä Wood on osa kansainvälisillä markkinoilla toimivaa Metsä Groupia, joka työllistää noin 9 300 työntekijää 30 eri maassa.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön jokaiselle. Yritys huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja palkitsee hyvin tehdystä työstä. Metsä Groupille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja meillä luodaan erinomaisia edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota.

Metsä Group on innostava ja vaikuttava tulevaisuuden työpaikka, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Biotalouden edelläkävijänä yrityksellä on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa, mikä näkyy vahvasti myös viestinnän tehtäväkentässä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä saat Compass Human Resource Group:n konsultilta: Göran Hernberg +358 500 409 779 (goran.hernberg@compasshrg.fi) 9.8-15.8.2021 tai Nina Laszlo-Bäckström +358 50 595 6041 (nina.laszlo-backstrom@compasshrg.fi) 28.6.-9.7.2021 ja 9.8-15.8.2021 välisinä aikoina.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Haku on auki 15.8.2021 asti, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Kesälomista johtuen palaamme haastatteluiden osalta elokuun alkupuolella. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470614
  • Tehtäväalue: Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office