(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen viestinnän asiantuntija
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

Digitaalisen viestinnän asiantuntijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen. 

Etsimme idearikasta ja luovaa kehittäjää, joka vastaa vuosittain lähes miljoonayleisön tavoittavasta oopperabaletti.fi-verkkopalvelusta. Verkkokauppa sekä muut viestintäkanavat kuuluvat myös osaltaan tehtävään. Sisällönhallinta (CMS) ja -tuotanto sekä teknis-analyyttinen näkökulma ovat tämän työn ytimessä.

Halu kehittää digitaalisia palveluja yhdistettynä täsmälliseen, mutta joustavaan työasenteeseen ovat hakemamme henkilön ihanneominaisuuksia. Olet osa laajempaa teknisten ja sisällöllisten osaajien joukkoa, jolle myös arkinen aherrus on tuttua puuhaa. Sosiaalisen median hallinnointi ja sujuva kynä ovat ehdottomasti plussaa.

Työnkuva on itsenäinen, mutta tiimityö ja sparrailu sen olennainen osa. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ja kiinnostus kulttuurialaan on eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen lisäksi sujuvasti työkieleksi taipuva englanti. Ruotsin kielen taito on hyvä lisä.

Digitaalisen viestinnän asiantuntija työskentelee viisihenkisessä sisältötiimissä (media- ja asiakasviestintä sekä sisällöt ja kanavat) viestintäpäällikön alaisuudessa. Tiimi on osa Kansallisoopperan ja -baletin viestintää, johon kuuluvat myös asiakkuustiimi (myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu sekä tilavuokraukset) ja yleisötyö.  

Viestintäpäällikkö Katja Jokinen antaa lisätietoja tehtävästä ke 9.9. klo 13-15 ja to 10.9. klo 9-11, puh. 09 4030 2322.

 Pyydämme hakemuksia palkkatoiveineen 23.9.2020 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin verkkopalvelussa oopperabaletti.fi/avoimet-tyopaikat olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.