(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen viestinnän asiantuntija
Suomen Lääkäriliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme viestintämme vahvistukseksi osaavaa

DIGITAALISEN VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

Kehität Lääkäriliiton näkyvyyttä ja vuorovaikutusta verkossa sekä sosiaalisen median kanavissa. Toimit Lääkäriliiton verkkosivujen päätoimittajana sekä sosiaalisen median kanavien pääkäyttäjänä. Vastaat kanavien seurannasta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös jäsenviestintä sekä muut viestintätehtävät yhdessä viestintätiimin asiantuntijoiden kanssa.

Monipuolisena viestijänä tuotat mielenkiintoisia sisältöjä eri kanaviin. Seuraat yhteiskunnan muutoksia ja haluat olla keskustelemassa ajassa. Hallitset video- ja podcast-tuotannon, kuvankäsittelyn sekä graafisen suunnittelun verkkoon. Olet tuottanut työssäni myös infografiikkaa. Digitaalisen viestinnän asiantuntijana hallitset analytiikkatyökalujen käytön ja osaat hyödyntää niistä saatavaa tietoa työsi tukena. Sinulla on näyttöä digitaalisesta markkinoinnista ja kehitysprojekteista.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta sosiaalisen median kanavien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä muusta verkkoviestinnästä. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia, terveysalan tuntemus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduiksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa ja arvostetussa organisaatiossa. Pääset tutustumaan näköalapaikalta suomalaiseen terveydenhuoltoon. Vahvan asiantuntijaorganisaatiomme tuella sinulla on mahdollisuus menestyä ja kehittyä viestinnän ammattilaisena akateemisessa ympäristössä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa ti 14.1.2020 klo 13-14 ja ke 22.1.2020 klo 8:30 – 9:30. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ti 28.1.2020 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets/.