(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen viestinnän asiantuntija Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.


Etsimme Opsetille Helsinkiin


Digitaalisen viestinnän asiantuntijaa.


Sinulla voi olla jo kokemusta, olet vastavalmistunut tai pian valmistuva tekijä, jolla on valmius graafiseen suunnitteluun, käsikirjoittamiseen ja videotuotantoon. Työpöydällesi asettuvat monipuoliset digitaalisen viestinnän tehtävät, muun muassa internet-sivujen päivitykset, kuvien ja videoiden editoinnit sekä erilaiset taittotyöt. Asenteesi on loistava, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja itsenäinen työote. Sinulta löytyy rohkeus olla vuorovaikutuksessa kumppanimme kanssa tilauksien sisällöstä.


Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 31.12.2020 saakka. Työaikasi tulee olemaan 22,5 h/vko + lisätyömahdollisuus, jolloin työtuntisi voivat vaihdella 22,5-37,5 tunnin välillä työtilanteen mukaan. Työskentelemme pääsääntöisesti ma-pe, ajoittain työtehtävät voivat sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista Suomessa. Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Toivottavasti saimme kiinnostuksesi heräämään. Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 26.08.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu. 

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/digitaalisen-viestinnan-asiantuntija/

Toivomme lisäksi saavamme sinulta vapaamuotoisen videohakemuksen, joka kuvaa sinua paitsi työntekijänä myös persoonana. Voit lähettää videohakemuksen sekä mahdolliset lisäkysymykset osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi viimeistään 19.08.2020.