(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen viestinnän asiantuntija, Espoo
Metsä Group, konsernipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

DIGITAALISEN VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA


Tehtävän kuvaus


Toimit digitaaliset kanavat -tiimissä Metsä Groupin viestinnässä ja vastaat pääasiassa Metsä Woodin (puutuotteet-liiketoiminta-alue) verkkopalveluiden ylläpidosta ja kehityksestä. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset julkaisu- ja sisällönhallintatehtävät Metsä Woodin verkkopalveluissa mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Vastaat lisäksi kanavien kävijäseurannasta ja hakukoneoptimoinnista sekä toimit projektipäällikkönä digitaalisten kanavien kehitysprojekteissa.


Edellytykset


Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja vähintään muutaman vuoden työkokemus verkkopalveluiden sisällönhallinnasta, kehitysprojektien vetämisestä, digimarkkinoinnista, kävijäseurannasta ja hakukoneoptimoinnista. Sinulla on lisäksi laaja-alaista osaamista SharePoint ja/tai Office 365 -järjestelmän käytöstä. Kokemus muista portaalituotteista tai sisällönhallinnan järjestelmistä lasketaan eduksi. Tehtävien menestyksekäs hoito edellyttää myös MS Office -ohjelmien sekä sosiaalisen median julkaisutyökalujen hyvää hallintaa. Sinulla on kokemusta webanalytiikkatyökaluista. Erityisesti arvostamme Adobe Analyticsin tuntemusta. Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämättömyys, muu kielitaito on eduksi. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kehityssuuntautunutta otetta työtehtävissä.


Lisätietoja


Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen konsernin digitaalisen viestinnän tehtävissä, joissa pääset kehittymään niin digitaalisen viestinnän osaajana kuin kansainvälisen liiketoiminnan tuntemuksessakin. Toimipiste on Metsä Groupin pääkonttorissa, Espoossa.


Katso lisätietoja www-sivuiltamme:


www.metsagroup.com ja www.metsawood.com


Lisätietoja tehtävästä antaa:


Simo Ala-Maunus, puh. 050 598 9231, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16-17.


Hakeminen


Jätä hakemus 16.2.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.