(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen varainhankinnan osaaja
Greenpeace

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Greenpeace etsii Helsingin toimistolle digitaalisen varainhankinnan osaajaa

Oletko digitaalisen markkinoinnin ja myynnin virtuoosi? Palatko halusta pelastaa maailmaa kansainvälisessä työyhteisössä? Tule hyvien puolelle!
Etsimme määrätietoista ja luovaa digitaalisen markkinoinnin osaajaa, jolla on intohimoa varainhankintaan ja halua laittaa kädet saveen paremman maailman puolesta. 

Digitaalisena varainhankkijana suunnittelet, kehität ja toteutat digitaalista varainhankintaa Suomessa tavoitteenasi niin uusien kuukausilahjoitusten hankinta kuin kertalahjoitusten saaminen. Työtäsi on tavoittaa oikeat kohderyhmät digitaalisissa kanavissa ja saada heidät lahjoittamaan. Olet tärkeä osa niin pohjoismaista digivarainhankkinnan tiimiämme kuin Suomen varainhankintatiimiä sekä koko Suomen toimistoa.

Yhdessä Pohjoismaisen tiimin kanssa kehität Greenpeace Nordicin digivarainhankintastrategian sekä suunnittelet ja vedät varainhankinnan projekteja kaikkiin pohjoismaihin. Vastaatte myös yhdessä digivarainhankkinan tulo- ja menobudjeteista.

Odotamme sinulta:

  • kokonaisvaltaista näkemystä ja yli kolmen vuoden kokemusta tuloksekkaasta digitaalisesta varainhankinnasta, myynnistä tai markkinoinnista
  • kokemusta strategisesta suunnittelusta ja budjetoinnista
  • kykyä toteuttaa hyvät suunnitelmat myös käytännössä niin verkkosivujen, some-kampanjoiden kuin sähköpostimarkkinoinnin osalta
  • kokemusta SEO-, PPC- ja konversiomarkkinoinnista
  • ymmärrystä optimointiin, data-analyyseihin ja tulosten seurantaan
  • kokemusta projektinhallinnasta
  • erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • tiimityöskentelytaitoja sekä ratkaisukeskeistä asennetta
  • kiinnostusta ympäristöasioihin sekä halua jakaa työyhteisömme arvot ja toimintatavat

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Helsingin toimisto Sörnäisissä on osa Greenpeace Nordenia, joka toimii neljässä pohjoismaassa. Kuukausipalkan lisäksi tarjoamme kannustavan, joustavan ja vastaanottavaisen työyhteisön sekä mahdollisuuden vaikuttaa maapallon tulevaisuuteen. Saat myös mahdollisuuden toteuttaa luovia ideoitasi ja pääset mukaan rakentamaan vastuualuuesi kolmevuotisstrategian tänä syksynä.

Kiinnostuitko? Hae tästä viimeistään 4.8.2020. Laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi englanniksi.

Greenpeace saa kaiken rahoituksensa yksityisiltä ihmisiltä. Siksi onnistunut varainhankinta uusien lahjoittajien rekrytoinneista pitkäkestoisiin lahjoittajasuhteisiin on toimintamme edellytys.

Lisätietoja:
Outi Jokilehto, varainhankintapäällikkö, 040 626 1025, vain ma 6.7. tai ma 3.8.
Celeste Stewart, varainhankintajohtaja Greenpeace Nordic, celeste.stewart@greenpeace.org