Digitaalisen tulevaisuuden junior arkkitehti, Talent Base
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021
Oletko koskaan turhautunut huonoon verkkokauppakokemukseen? Onko sinulla ajatuksia kuinka verkkopalvelut voisi ja pitäisi toteuttaa paremmin? Näetkö matriisin, johon muut tyytyvät mutta jonka sinä haluat murtaa? Asiakasyrityksemme Talent Base etsii joukkueeseensa digitaalisen tulevaisuuden muotoilijoita, tulevia digiarkkitehteja, joilla on jo aiempaa osaamista digitaalisista teknologioista ja ymmärrystä niiden sisällä sykkivän datan merkityksestä, mutta ennen kaikkea halu ja kyky oppia uutta - koko ajan.

Junior digiarkkitehdin roolissa pääset kehittymään ja kasvamaan timantinkovaksi ammattilaiseksi. Työskentelet kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa alan edistyneintä kärkeä edustavissa projekteissa - ja mikä vielä parempaa - saat tehdä tämän innostavassa ja merkityksellisessä ympäristössä, jossa kasvullasi ei ole rajaa! Tässä tehtävässä haastetta ei puutu, mikä myös tarkoittaa, että saat alusta asti vastuuta ja vapautta työhösi! Kiinnostuitko? Haethan paikkaa nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden hakiessa paikkaa.
KUVAUS
Tehtävänkuva ja tulevaisuuden oppimispolku koostuvat erittäin monipuolisista tekemisistä, kuten modernien verkkopalvelujen määrittelystä ja suunnittelusta, arkkitehtuurin ja tietovirtojen mallintamisesta sekä integraatioista. Tässä roolissa liiketoiminnan ja käyttäjän tarpeiden ymmärtäminen sekä tekninen osaaminen yhdistyvät keskenään, ja aiemman kokemuksen ohella ideaalihakijaltamme löytyykin sekä tekkiä että renessanssin hengen mukaista näkemystä ympäröivästä maailmasta kokonaisuudessaan.

Tarjoamme


* Merkityksellisen työn organisaatiossa, joka toimii toimialansa suunnannäyttäjänä
* Ammattitaitoiset kollegat sekä rennon tiimin ympärillesi
* Joustavan työnantajan ja esimerkiksi etätyömahdollisuuden
* Mahdollisuuden työskennellä pohjoismaiden johtavissa organisaatioissa monipuolisten projektien parissa
* Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi kiinnostuksen kohteidesi mukaan

TYÖNKUVA

* Monipuoliset digitaalisten kehityshankkeiden tehtävät kuten vaatimusmäärittely, tekninen suunnittelu, arkkitehtuurimallinnus, ohjelmistokehityksessä tukeminen ja toteutuksen johto/tuki.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tietojenkäsittely, matemaattinen tai kaupallinen)
* Noin 3 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
* Kykyä toimia ketterästi liiketoiminnan ja IT:n välissä molempia ymmärtäen


Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen
* Oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu / etätyöskentely
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Talent Basen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Talent Basesta täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463421
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo