(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen palveluliiketoiminnan yliopettaja
Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

HAEMME PALVELULIIKETOIMINNAN OSAAMISALUEELLE

Digitaalisen palveluliiketoiminnan yliopettajaa vahvistamaan alan osaamista Satakunnan ammattikorkeakoulun opetuksessa ja TKI-toiminnassa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ensisijainen toimipaikka on SAMK-kampus Pori.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa tohtorin tutkintoa, vähintään viiden vuoden työelämäkokemusta digitaalisen palveluliiketoiminnan alalta, kokemusta tutkimus- ja kehittämistoiminnasta sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Työtehtäviin kuuluu digitaalisen palveluliiketoiminnan osaamissisältöjen tuottaminen osana palveluliiketoiminnan osaamisalueen opetussuunnitelmatyötä (sekä AMK, että ylempiAMK) ja osallistuminen em. opetussuunnitelmien toteutukseen sekä opiskelijoiden ohjauksen, että opetuksen osalta. Lisäksi tehtäviin kuuluu osaamisalueen TKI-toiminta, oma tutkimus- ja hanketoiminta, alan tutkimusryhmän perustaminen ja vetäminen sekä muut osaamisaluejohtajan erikseen määräämät tehtävät.

Tehtävässä vaadittavan osaamisen painopiste on digitaalisessa palveluliiketoiminnassa, joka tarkoittaa tässä yhteydessä liiketoiminnan, palveluiden ja prosessien kehittämistä uudistuvissa liiketoimintaympäristöissä esimerkiksi prosessiajattelun, ohjelmistorobotiikan, e-busineksen ja data-analytiikan avulla. Kokemus edellä mainittujen osaamisalojen käytössä olevien sovellusten käytöstä luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää opettamista ja opiskelijoiden ohjaamista suomeksi ja englanniksi sekä paikan päällä, että verkossa. Lisäksi edellytetään valmiutta toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja projekteissa.

Kokemus erilaisista pedagogisista menetelmistä ja korkeakouluopetuksesta ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Sinulla tulee olla opettajan pedagoginen pätevyys suoritettuna 60 op tai valmius hankkia se kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnasta.

Työyhteisömme tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Saat omien vahvuuksiesi mukaisen työtehtävän innovatiivisessa tiimissämme.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset tehtäviin määräytyvät valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista mukaan 1129/2014. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTAN D:n osion mukaan.

Lisätietoja: Osaamisaluejohtaja Jari Iisakkala, puh. 044 710 3801

Ma 11.11.2019 klo 13.30–15.00, ke 13.11.2019 klo 14.00–15.30 ja ma 18.11.2019 klo 14.00–15.30.

 

HAKEMUKSET ma 25.11.2019 klo 16.00 mennessä e-lomakkeella

Haastattelut järjestetään SAMKin Porin kampuksella maanantaina 2.12.2019.