(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin analyytikko
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018Työn kuvaus:
  Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.

Etsimme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle digitaalisen myynnin ja markkinoinnin analyytikkoa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme.
 
Hakemallamme henkilöllä on kokemusta kaupan alalta ja digitaalisista palveluista. Edellytämme sinulta osaamista digianalytiikasta ja -työkaluista sekä kokemusta seurannan rakentamisesta, datan analysoinnista, kehitystoimenpiteiden suunnittelusta ja koordinoinnista.
Persoonana olet analyyttinen ja aikaansaava. Et pelkää tarttua uusiin asioihin vaan viet niitä määrätietoisesti eteenpäin. Osaat hyödyntää dataa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sinulla on korkea motivaatio ja olet kiinnostunut modernien ratkaisujen hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä.

Tehtävässä korostuu kyky johtaa omaa asiantuntijatyötä. Lisäksi sinulta odotetaan rohkeutta määrittää muutoksen suuntaa. Työtehtäviisi kuuluu verkkoanalytiikan kehittäminen, verkkokäyttäytymisen havainnointi, analysointi ja toimenpide-ehdotusten tekeminen liiketoiminnan kehittämiseksi. Toimit verkkoanalytiikan pääkäyttäjänä.
 
Wihurin Metro-tukku tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Saat myös viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.
 
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 26.08.2018 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin analyytikko


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, 040 779 5541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO