(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin analyytikko
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018Työn kuvaus:
 

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukkuverkoston, toimitusmyynnin ja emetro.fi:n kautta. Uusi logistiikkakeskuksemme valmistuu Vantaan Viinikkalaan vuonna 2018. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi. 

Etsimme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle digitaalisen myynnin ja markkinoinnin analyytikkoa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme.
 
Hakemallamme henkilöllä on kokemusta kaupan alalta ja digitaalisten palveluiden tuottamisesta. Edellytämme sinulta osaamista web-analytiikasta ja -työkaluista (esim. Google Analytics, Hotjar, Google Optimize, Google Tag Manager, Google Data Studio, Big Query) sekä kokemusta datan analysoinnista ja kehitystoimenpiteiden suunnittelusta ja koordinoinnista. Sinulla on osaamista a/b-testaamisesta ja käytettävyystesteistä sekä vaadittavan seurannan määrittämisestä ja ylläpidosta. Arvostamme myös kokemustasi konversio-optimoinnista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Persoonana olet analyyttinen, innostunut ja aikaansaava. Työskentelet itsenäisesti ja proaktiivisesti. Säilytät työskentelykykysi myös paineen alla. Sinulla on korkea motivaatio ja olet kiinnostunut modernien ratkaisujen hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä.
Työtehtäviisi kuuluu verkkokäyttäytymisen havainnointi, analysointi sekä toimenpide-ehdotusten tekeminen liiketoiminnan kehittämiseksi. Toimit verkkoanalytiikan pääkäyttäjänä.
 
Wihurin Metro-tukku tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Saat myös viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.
 
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 20.5.2018 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin analyytikko


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO