(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Intohimonamme on kehittää yhä parempia digitaalisia pankkipalveluja, joilla haluamme helpottaa noin kolmen miljoonan S-ryhmän asiakasomistajan arkea. Meillä saa aina kysyä ja haastaa. Matala organisaatio sekä avoin ja keskusteleva työyhteisö tarjoavat myös mahdollisuuden vaikuttaa. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.
 

Haemme Digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Asiakkuudet ja markkinointi -tiimiin Helsinkiin.

 

Millaista työtä tarjoamme?

 • Tavoitteenasi on asiakaskokemusta parantava ja tehokas digitaalinen markkinointi.
 • Osallistut tiiviisti digitaalisen markkinoinnin sekä asiakkuuksien hoidon suunnitteluun ja toteutukseen.
 • Yhteistyössä sisältövastaavien, kehitystiimin ja liiketoimintojen kanssa tunnistat kehityskohteita ja uusia mahdollisuuksia erityisesti digikanavissa.
 • Pääset työskentelemään ketterän kehityksen mallilla virtuaalitiimissä, jossa työkavereinasi on markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, sisällöntuottajia, analyytikkoja, käyttöliittymäsuunnittelijoita ja kehittäjiä.


Mitä odotamme sinulta?

 • Odotamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa.
 • Tunnet hyvin markkinointiviestinnän keinot eri kohderyhmille.
 • Tuotat ketterästi tuloksekasta ja kokeilevaa sisältöä
 • Sinulla on näyttöä digitaalisen myynnin kasvattamisesta ja konversio-optimoinnista esimerkiksi verkkokaupassa tai mobiilipalvelussa.
 • Osaat hyödyntää digitaalista dataa kuten verkkoanalytiikkaa
 • Teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa
 • Osaat sujuvasti suomea ja englantia.

 

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme.

S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Customers and Marketing Satu Puumala ke 13.5. klo 9-10 tai ke 20.5. klo 15-16, puh. 0406707120.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Toihin-meille

Lähetä hakemuksesi 24.5.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.