(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUMISEN LIIKETOIMINNAN MARKKINOINTITIIMIIN

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN SUUNNITTELIJA

HELSINKI

YIT:n asumisen markkinoinnissa työskentelee tiimi ammattilaisia, joiden tehtävänä on varmistaa, että yhä useampi kotia etsivä asiakas päätyy tyytyväisenä asumaan uuteen YIT Kotiin. Työskentelemme tiiviisti myynnin kanssa yhteistyössä ja kehitämme modernin markkinoinnin keinoja yhdessä partnereidemme kanssa. Meillä työskennellessäsi pääset kokeilemaan uusia markkinoinnin keinoja ja mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Saat työhösi apuja mukavilta ja innostuneilta kollegoilta. Työssä on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työskentelytapoihin.

Innostutko digitaalisen markkinoinnin monipuolisista mahdollisuuksista? Kiinnostaako sinua tehdä tavoitteellista työtä ja päästä hyviin tuloksiin markkinoinnin keinoin? Etsimme nyt tiimiimme digimarkkinoinnin osaajaa, joka tuntee laajasti digitaalisen markkinoinnin keinot ja haluaa päästä kehittämään ja toteuttamaan markkinointia tuloshakuisesti ja kokeilevalla otteella. 

Tehtävässä olet mukana toteuttamassa mielenkiintoista markkinoinnin muutostyötä. Osallistut mm. asiakaspolkumme mallintamiseen, toteutat markkinoinnin konsepteja, kehität markkinoinnin keinoja ja kanavia toimivammiksi ja rakennat YIT:n asumisen brändiä. Tärkeä osa tehtävääsi on esimerkiksi verkkosivujemme kehittäminen ja ylläpitäminen. Myös analytiikkaan ja mittaamiseen liittyvät asiat ovat iso osa rooliasi. Työskentelet aktiivisessa yhteistyössä myyntiyksiköidemme, markkinoinnin tiimin sekä kumppaneidemme kanssa, ja pääset vauhdittamaan liiketoimintaamme digimarkkinoinnin keinoin.  

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme porukkaamme asumisen toimialasta syttyvää markkinoinnin ammattilaista. Olet jo työskennellyt muutaman vuoden modernin markkinoinnin parissa, ja eri digimarkkinoinnin keinot ovat sinulle tuttuja. Sinulla on näkemystä toimivasta markkinoinnista ja tunnet eri kanavien piirteet osana toimivaa markkinoinnin funnelia. Suhtaudut uteliaasti uuteen, ja kehität markkinointikanaviamme ja keinojamme proaktiivisesti. Sidosryhmäyhteistyö markkinoinnin toteuttamisessa on sinulle tuttua, ja ohjaat kumppaneitamme järjestelmällisellä otteella. Erityisesti sinulla on tahtoa kehittyä ja oppia uutta ja laittaa itsesi likoon yhdessä kivan ja innostuneen tiimin kanssa.

Sinulla on 

  • Näkemystä markkinoinnin mittaamisesta ja testaamisesta eri asiakaspolun vaiheissa.
  • Kokemusta asiakaspolkujen rakentamisesta monikanavaisesti sekä display-markkinoinnista, SOME-kanavista, sähköpostimarkkinoinnista tai markkinoinnin automaatiosta.
  • Markkinoinnin ja analytiikan teknologioiden, kuten GA:n, SiteImproven, Episerverin ja Hotjarin, käyttö on sinulle tuttua ja mielekästä. Omaksut mielellään myös uusia työvälineitä 
  • Kokemusta verkkosivujen ylläpitämisestä, sekä kanavien konversio-optimoinnista ja markkinoinnin testaamisesta
  • Vahvat projektinhallintataidot
  • Tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto

Työskentelemme kansainvälisessä työyhteisössä, joten kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Digitaalisen markkinoinnin päällikkö Niina Pakkala to 13.6. klo 8.30-9.30 ja ma 17.6 klo 8-9, puh. 050 3620400.

HAE TEHTÄVÄÄN 23.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.