(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin superosaaja
Delipap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Oletko valmis ottamaan vastuun yrityksen digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä? Haluatko päästä mukaan kasvuhakuiseen organisaatioon, joka on maailman huippua ympäristövastuullisten ja ihoystävällisten hygieniatuotteiden valmistajana? Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää mitä osaat ja miten saat yrityksen brändit lentoon digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Etsimme sinua

Digitaalisen markkinoinnin superosaaja

Saat vastuullesi kehittää kokonaisvaltaisesti Delipap Oyn digitaalista markkinointia osana yrityksen strategiaa. Luot suuntaviivat ja kehität digitaalisia kanavia, työkaluja ja sisältöjä. Vastaat koko prosessin strategisesta suunnittelusta, taktisista toimenpiteistä ja ylläpidosta. Olet arvokas osa yrityksemme markkinointitiimiä ja osallistut koko markiinoinnin jatkuvaan kehittämiseen sekä yrityksen kasvun luomiseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

  • Verkkonäkyvyyden parantaminen, hakukoneystävällisen sisällön tuottaminen, hallinnointi ja jatkuva ylläpito
  • Verkkomyynnin kehittäminen ja uusien kanavien rakentaminen
  • Somekanavien ja muun digitaalisen median suunnittelu, hallinta ja läpivienti
  • Analytiikan seuranta ja kehittäminen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, käytännön kokemusta digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä ja kampanjoiden optimoinnista sekä näyttöä hyvistä tuloksista. Olet aidosti kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin trendeistä. Osaat myös tuottaa erottuvaa ja myyvää sisältöä eri kanaviiin ja yrityksen verkkosivuille. Lisäksi sinulla on:

  • Ymmärrystä julkaisujärjestelmistä ja sosiaalisen median alustoista
  • Vahva tietämys verkkomarkkinoinnin ja mittauksen uusimmista suuntauksista ja parhaista käytännöistä
  • Intohimo dataan, mittauksiin ja näkemyksiin liiketoiminnan tulosten saavuttamiseksi
  • Erinomaista puhuttu ja kirjoitettu suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja saksan kielen taitoa lasketaan eduksi.

Sinulla on hyvät priorisointitaidot ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös itsenäisesti ja paineen alla. Olet positiivinen, tavoitteellinen ja sinnikäs joukkuepelaaja. Olet valmis käärimään hihasi ja tarttumaan rivakasti ja tavoitteellisesti uusiin haasteisiin. Kyky siirtyä strategisen ajattelun ja taktisen toteutuksen välillä ovat välttämättömiä tässä tehtävässä.

Tarjoamme vastuullisen tehtäväkuvan, jossa voi aidosti omalla työllään vaikuttaa yrityksen toimintaan ja kehittyä kasvavien brändien parissa. Tehtävä on meille uusi ja se voidaan kehittää juuri sinun vahvuutesi ja potentiaalisi mukaan. Työpisteesi ovat Kirkkonummella, Veikkolassa (n. ½ h Helsingin keskustasta) ja tarvittaessa toisessa toimipisteessämme Tammisaaressa. Tukenasi sinulla on matalan hierarkian hyvähenkinen työyhteisö, jossa kaikki auttavat toisiaan ja puhaltavat yhteen hiileen.

Tunnistitko itsesi tästä tehtäväkuvauksesta? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse katarina.hanell@delipap.fi viimeistään 15.12.2019. Lisätietoja markkinointijohtaja Katarina Hanell 040 543 4283 ma 9.12 klo 15-16 ja pe 13.12 klo 10-11.