(Poistunut julkaisusta)

Digitaalisen markkinoinnin päällikkö
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tule rakentamaan vaikuttavaa markkinointia! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen näkemyksellistä markkinoinnin tekijää ja kehittäjää.

Vastaat markkinointimme kokonaisuudesta, määrittelet markkinoinnin suunnan ja rakennat erityisesti digitaalista markkinointia.  Suunnittelet ja toteutat markkinointitapahtumia ja messunäkyvyyttä ja tuotat materiaalia (videot, animaatiot, esitteet) ja sisältöä eri kanaviin. Kehität digitaalisia kanaviamme, brändiämme ja visuaalista ilmettämme ja huolehdit ilmeen toteutumisesta. Kehität koko organisaatiomme digitaalisen markkinoinnin osaamista.  

Sinulla on kokemusta markkinoinnin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja toteutuksesta, onnistuneista markkinoinnin kehityshankkeista ja haastavien projektien läpiviennistä. Et kaihda käytännön työtä, olet idearikas, visuaalinen ja analyyttinen, ja tuotat sujuvasti sisältöä eri kanaviin. Digimarkkinoinnin keinot ja työkalut ovat sinulle tuttuja, tunnet analytiikkaa ja hallitset kuvankäsittelyohjelmia. Sinulla on kokemusta verkkosivujen uudistamisesta.

Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä projektinhallintataidot. Olet ratkaisukeskeinen ja energinen kehittäjä, joka vie projektit sitkeästi maaliin. Kirjoitat ja puhut suomen ohella sujuvasti myös englantia. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa uusissa viihtyisissä toimitiloissamme Otaniemessä hyvien yhteyksien äärellä metroaseman läheisyydessä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä työyhteisössä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Tehtävän palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja: viestintä- ja markkinointijohtaja Elina Ämmälä, puh. 0400 74 88 35 (parhaiten tavoitettavissa 10.4. klo 13-14 ja 12.4. klo 12-13 sekä HRD-päällikkö Riikka Mäki, puh. 0400 197943.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-273-2019,  29.4.2019 klo 16.15 mennessä.